Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Браво и Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Браво и Мареа

Имам питане - калниците и подкалниците на Браво и Мареа еднакви ли са? Изключвам разликата във формата на мигача на калника. Основно ме интересува дали може подкалник от Мареа комби 02 да стане на Браво 99та, ако единия калник на Бравото е от Мареа? А другият подкалник дали ще стои нормално ако се монтира на стандартния калник на Бравото?Очаквам съвети и коментари.

Re: Въпрос за Браво и Мареа

s0me0ne написа:
    Имам питане - калниците и подкалниците на Браво и Мареа еднакви ли са? Изключвам разликата във формата на мигача на калника. Основно ме интересува дали може подкалник от Мареа комби 02 да стане на Браво 99та, ако единия калник на Бравото е от Мареа? А другият подкалник дали ще стои нормално ако се монтира на стандартния калник на Бравото?Очаквам съвети и коментари.
    Аз и затова се интересувах от дължината на вратата на Браво и Мареа.Оказа се ,че на Бравото вратата на шофера е по дълга от на МАреа със около 25 см.За калниците съм почти сигурен ,че са еднакви както и подкалниците.И все пак трябва да се пробва да не би да има разлика във самото закрепване към купето.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Въпрос за Браво и Мареа

Tornado написа:
      s0me0ne написа:
      Аз и затова се интересувах от дължината на вратата на Браво и Мареа.Оказа се ,че на Бравото вратата на шофера е по дълга от на МАреа със около 25 см.За калниците съм почти сигурен ,че са еднакви както и подкалниците.И все пак трябва да се пробва да не би да има разлика във самото закрепване към купето.
      В момента бравото ми е с десен калник от Мареа (познах го по дългия мигач). Изглежда всичко нормално, но за съжаление извивката на подкалника от ороигиналния калник не съвпада идеално, което ме кара да си мисля, че са малко ралзични. Също така един приятел я гледаше и каза, че изглежда все едно джантата е по-навътре от колкото в другия калник - т.е. е по-издут. На паркинга на практикер видях едно браво, на което и двата калника бяха от мареа и нямаше нищо особено във визията.

Коментар

Ами виж в ЕПЕР, ако са с еднакви номера значи може да си сигурен че стават.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
          Ами виж в ЕПЕР, ако са с еднакви номера значи може да си сигурен че стават.
          Със сигурност няма да са еднакви номера, защото имат разлика в мигачите. Въпросът ми е дали имат друга разлика освен мигачите? Защото на око всеки казва различно, а подкалника, който сега имам е счупен и трудно се напасва. Утре ще взема нови и ще видим какъв ще е резултата. Просто исках да знам дали да взимам един от Мареа и един от Браво, за да паснат на двата ми различни (нямам намерение да сменям цял калник при положение, че си седи нормално).

Коментар

Working...
          X