като е студена колата(като се запали ) се чува станен шум от към съединител? или ск. кутия? при неутрална и отпуснат съединител , шума НАМАЛЯ като се натисне леееко съединителя но преди точката на пълно отделяне.от купето слабо се чува, но като се кара на 1-ва със спуснат прозорец шума го има.ако се кара около 30 минути - 1 час този шул изчезва напълно.някой имал ли е такъв проблем.Браво 1.8 ГТ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странен шум от ?съединител/ск. кутия ? при студена кола
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
И аз мисля, че от съединителя и най-вероятно от лагера, а може би и някоя пружинка на феродовия диск да е сдала багажа.При всички положения обаче си иска смяна, най-добре на целия комплект.Аз мойта я карах така с буксуващ съединител до последно, накрая съвсем се прецака и трябваше да вкарвам на 5000 оборота за да тръгне, едвам стигнах до сервизаN.Y. State of Mind
Коментар
-
u_bo
besnija написа:Класическа форма на повреден аксиален лагер на съединителя. Сменя се с нов.sachma написа:И аз мисля, че от съединителя и най-вероятно от лагера, а може би и някоя пружинка на феродовия диск да е сдала багажа.При всички положения обаче си иска смяна, най-добре на целия комплект.Аз мойта я карах така с буксуващ съединител до последно, накрая съвсем се прецака и трябваше да вкарвам на 5000 оборота за да тръгне, едвам стигнах до сервиза
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар