задния ми стоп се пълни с вода и после НЯМА излизане, постоянно е СИЛНО запотен. някой решавал ли е този проблем и как?едит - под слюдата е водата, а не при крушките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дайте съвет за заден стоп пълнещ се с вода - Браво
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
Tornado написа:Под слюдата или изобщо целия.Стоповете на Браво и Мареа седан имат слюда върху основния стоп.
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Слюдата се е отлепила от някой от краищата.Сваляй стопа огледай го добре и с макетен нож ако успееш да я свалиш почистиш стопа и нея отвътре и после лепиш.
Коментар
-
Аз имах същия проблем , и ги залепих със прозрачен силикон и сега не се изпотяват, но като ги сваляш огледай уплътненията кадето стопа прилепва към купето, че при мене от там ми влезе вода в багажника за най сигурно направо като ги монтираш намажи със силикон и тези уплатнения !!!FIAT BRAVO 2.0 20 HGT
Коментар
-
u_bo
v_a_c_h_o_o написа:Това е кофти проблем, моя единия има лека пукнатина и също се поти и влиза прах, но като го свалих и се опитах да махна външната част, пластмасата започна да се пука и се отказах. Просто запълних дупката със силикон, но лошото е че праха си остана вътре.
Коментар
-
u_bo написа:v_a_c_h_o_o написа:Това е кофти проблем, моя единия има лека пукнатина и също се поти и влиза прах, но като го свалих и се опитах да махна външната част, пластмасата започна да се пука и се отказах. Просто запълних дупката със силикон, но лошото е че праха си остана вътре.Bravo HGT 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар