Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дайте съвет за заден стоп пълнещ се с вода - Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дайте съвет за заден стоп пълнещ се с вода - Браво

задния ми стоп се пълни с вода и после НЯМА излизане, постоянно е СИЛНО запотен. някой решавал ли е този проблем и как?едит - под слюдата е водата, а не при крушките

Под слюдата или изобщо целия.Стоповете на Браво и Мареа седан имат слюда върху основния стоп.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Под слюдата или изобщо целия.Стоповете на Браво и Мареа седан имат слюда върху основния стоп.
      под слюдата,моя грешка мислех че се подразбира

Коментар

Слюдата се е отлепила от някой от краищата.Сваляй стопа огледай го добре и с макетен нож ако успееш да я свалиш почистиш стопа и нея отвътре и после лепиш.

Коментар

Tornado написа:
          Слюдата се е отлепила от някой от краищата.Сваляй стопа огледай го добре и с макетен нож ако успееш да я свалиш почистиш стопа и нея отвътре и после лепиш.
          с какво да лепя?

Коментар

Хм нещо безцветно силикон дали ще държи.Хайде и другите колеги да помагат.

Коментар

Аз имах същия проблем , и ги залепих със прозрачен силикон и сега не се изпотяват, но като ги сваляш огледай уплътненията кадето стопа прилепва към купето, че при мене от там ми влезе вода в багажника за най сигурно направо като ги монтираш намажи със силикон и тези уплатнения !!!
              FIAT BRAVO 2.0 20 HGT

Коментар

Намажи ги и там да и после ще дърпаш да ги отлепяш ако се наложи.

Коментар

Това е кофти проблем, моя единия има лека пукнатина и също се поти и влиза прах, но като го свалих и се опитах да махна външната част, пластмасата започна да се пука и се отказах. Просто запълних дупката със силикон, но лошото е че праха си остана вътре.
                  Bravo HGT 2001

Коментар

v_a_c_h_o_o написа:
                    Това е кофти проблем, моя единия има лека пукнатина и също се поти и влиза прах, но като го свалих и се опитах да махна външната част, пластмасата започна да се пука и се отказах. Просто запълних дупката със силикон, но лошото е че праха си остана вътре.
                    с какъв силикон го запълни?има мнооого видове

Коментар

u_bo написа:
                      v_a_c_h_o_o написа:
                      с какъв силикон го запълни?има мнооого видове
                      Силикона е универсален, взех го да уплътнявам прозорците вкъщи Но аз не съм махал слюдата, а просто запълних дупката.
                      Bravo HGT 2001

Коментар

Working...
                      X