Здравейте Тук ще споделя опита си с вас как си сложих темпомат Четох във немски форуми , че стилотата , които имат ЕSP имат също и всички нужни неща за темпомат , освен сами уред. След няколко седмици чакалене най-накрая намерих в ebay един употребяван на нормална цена , 50евро(в момента има един чисто нов за 130евро) и се заех със слагането. Цялата философия е , че трябва да се свали капака под волана , без да се маха самия волан , за да не бере човек ядове със еърбега. Капака се държи на 3 болта и 4 щифт4ета и свалянето трае 10мин , трябва яко дърпане , но пластмасата е здрава. след това темпомата просто се свързва към една бяла букса и се завинтва едно винтче , което си е там. След това трябва да се изреже дупка за самия темпомат на в капака , но както се вижда на снимките , целта оправдава средствата , а и аз го правих с джобно ножче. Иначе темпомата си работи перфектно с едно изключение , на таблото не свети лампичката за темпомат . В някои форуми четох , че на бордовия трябва да изписва и скоростта , но това е противоречиво. Скоро мисля да слагам и субууфер (този , койото се е предлагал като екстра за стилото) , ако някой го е правил да казва дали има пинизи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Темпомат за Стило
Collapse
X
-
Честито ти "каручка".За темпомата чудна работа си свършил. Не съм стигал дотам за да съм достатъчно компетентен, но вероятно и програмата в компютъра трябва да знае че има такава екстра и да я изписва на бордовото табло.Субуфера се намира отляво на багажника и кората, която е на странйцата е с друга форма от стандартните. Зад нея се намира блока с усилвателя и говорителя. Ако си с CD имаш изводи отзад за субуфера. Кабелите, които отиват до багажника обаче не са налични.
-
Re: Темпомат за Стило
CUERVO написа:...Иначе темпомата си работи перфектно с едно изключение , на таблото не свети лампичката за темпомат . В някои форуми четох , че на бордовия трябва да изписва и скоростта , но това е противоречиво. ...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Колеги и аз си доставих cruise control ръчката и смятам в събота или неделя да я пробвам.Чудя се само дали да откачам акумулатора преди да я включа
Мисля, че не е необходимо, понеже играчката е пасивна, няма електроника, а само бутончета и превключвател он/оф. Ама знам ли... да не прецакам нещо. Какво ще ме посъветвате?
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stilo написа:Вие ще вземе да направите май "ТЕМПО-Клуб". Стояне, откъде се сдоби ти с такова. Сподели цена ако не е тайна, макар че лично за мен не изпитвам остра нужда от него.PS: другата седмица ще съм по-свободен за кафета, че ...За кафе с торта-винаги!
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
CUERVO написа:абе момци жзех субуфера , ама ми трябва кабел , по немските форуми четох че трябва да се вържат всички колони наново през субуфера и неговия усилвател , някой знае ли от къде мога да намеря този кабел и за колко париFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:...Мисля да направя един тест-ще настроя 150 и ще го изключа, после ще намяла до 30 и пак ще го включа. Да видим дали ще ме изсреля или ще набира плавно.....
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар