И аз взех едно клапанче вчера и май му разказах играта То въздух с голям зор минава през него, отдолу врътнах нещо и взе да минава в двете посоки въздух. Разглобих го, умувах какво може да е и накрая стигнах до извода, че му липсва пружинка която да натиска мембраната надолу. Резнах една от химикал и следобед ще пробвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Източване на казанчето за течността на чистачките?+клапанче
Collapse
X
-
аз пък разкарах мембранката с пружината и залепих едно фолио да не изтича през дупчицата, откъдето "влиза" атмосферното налягане. вече не е клапан, но 1-2 сек след натискане на пръскалката отзад си тръгва. а за отпред веднага си тръгва въпреки липсата на клапанчеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Смених клапанчето и сега пръска яко. Тъпото е, че двете струи на пръскалката на задната чистачка се регулират от едно място и едната бие много надолу. На старото клапанче от мембраната беше останало само пръстенче Както беше писал един колега, успешно нова мембранка се изрязва от медицинска ръкавица.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
pakumba написа:аз пък разкарах мембранката с пружината и залепих едно фолио да не изтича през дупчицата, откъдето "влиза" атмосферното налягане. вече не е клапан, но 1-2 сек след натискане на пръскалката отзад си тръгва. а за отпред веднага си тръгва въпреки липсата на клапанчеFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Отварям да чета за казанче то повечето мнения за клапанчета и пръскалки.ПОне корекция на заглавието на темата да има.И се чудим защо търсачката се зъби и не намира това което търсим.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Отварям да чета за казанче то повечето мнения за клапанчета и пръскалки.ПОне корекция на заглавието на темата да има.И се чудим защо търсачката се зъби и не намира това което търсим.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
И при мен е долу горе като на колегата пацо -г задната хич не пръска предните накакви аномалий натискам едва едва пръска по капака в същото време се чува бучене викам ше гори ама не като задържа повече се усилва даже прескача пунтара струята след 2 - 3 натискания пак слабо (бученето си го има) някой с предположение?Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар