Купих си Браво 2.0 20V и искам да си го обслужа.Казаха ми че имало такова с 2 и такова с 3 ремъка.Аз пък си мисля че този двигател няма разновидности.Ще съм благодарен за помощ.И още нещо - каде са тия срещи на феновете на фиат?Питам защото искам да си купя частите и да ги занеса да ми ги сменят,а не знам какво точно трябва да си купя.Иначе петака си е супер запазен и много красив :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко са разновидностите на Bravo 2.0 20V?
Collapse
X
-
Re: Колко са разновидностите на Bravo 2.0 20V?
petar2202 написа:Купих си Браво 2.0 20V и искам да си го обслужа.Казаха ми че имало такова с 2 и такова с 3 ремъка.Аз пък си мисля че този двигател няма разновидности.Ще съм благодарен за помощ.И още нещо - каде са тия срещи на феновете на фиат?Питам защото искам да си купя частите и да ги занеса да ми ги сменят,а не знам какво точно трябва да си купя.Иначе петака си е супер запазен и много красив :D"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
petar2202 написа:Купих си Браво 2.0 20V и искам да си го обслужа.Казаха ми че имало такова с 2 и такова с 3 ремъка.Аз пък си мисля че този двигател няма разновидности.Ще съм благодарен за помощ.И още нещо - каде са тия срещи на феновете на фиат?Питам защото искам да си купя частите и да ги занеса да ми ги сменят,а не знам какво точно трябва да си купя.Иначе петака си е супер запазен и много красив :DBravo HGT 2001
Коментар
-
petar2202 написа:И още нещо - каде са тия срещи на феновете на фиат?Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар