Карам Пунто’94 1.6 90 к.с. Доста често се случва като дам мигач и се чува едни странен звук - почти както когато натиснете повече бутони на клавиатурата на компютъра, само че по-тихичко. Този звук не се чува винаги, но често. Не е като звук от стуржене, скърцане и т. н. Много съм озадачен. Моля някой ако имя някаква идея да сподели.П.С. И за още един шум искам да питам - напоследък двигателят ръмжи доста повече при форсиране - без значение дали при паркиране или при по-висока скорост на Цариградско например. Надявам се, че не е нещо сериозно, но да питам, защото преди повече се чуваше свистящият въздух, отколкото двигателя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно "писукане" при включен мигач
Collapse
X
-
А моите имат склонност при неизяснени обстоятелства да цъкат много странно. Все едно релето е сложено в картонена кутия. Не е точно цъкане, а едно странно чаткана. Досега ми се е случвало на 2 пъти, но не можах да намеря разумно обяснение.Не им се чуди и тяхната не е лесна - да цъкат толкова времеlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
За пищенето намога да кажа от какво е, но когато някоя от лампите не работи се променя честотата на работа на релето по това можеш да съдиш, че някоя не е наред, колкото до ръмженето си огледай наканал всички гърнета и снадки, при мен също се получи и се оказа че гъвкавото пърпори.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ре: Странно "писукане" при включен мигач
invidrake написа:Карам Пунто’94 1.6 90 к.с. Доста често се случва като дам мигач и се чува едни странен звук - почти както когато натиснете повече бутони на клавиатурата на компютъра, само че по-тихичко. Този звук не се чува винаги, но често. Не е като звук от стуржене, скърцане и т. н. Много съм озадачен. Моля някой ако имя някаква идея да сподели.П.С. И за още един шум искам да питам - напоследък двигателят ръмжи доста повече при форсиране - без значение дали при паркиране или при по-висока скорост на Цариградско например. Надявам се, че не е нещо сериозно, но да питам, защото преди повече се чуваше свистящият въздух, отколкото двигателя.FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар