Там да си разкажа историята в кратце: Купих си лети джанти от един колега от форума на Алфа снимки може да видите по-долу на джантите. Точно по спецификация са. Оказа се после, че са пилени за рено и разстоянието е с 4мм. по широко на конуса и се почна ходене по мъките. Направих си фланци и паснаха на 58 мм. на Бравата. Наложи се обаче да махнем и фиксиращите болтове. Имам два въпроса: 1. Това, че ги няма фиксиращите болтове, голям проблем ли е? 2. След като ги сложих возията стана по-твърда и мам чувството , че колата се движи по-тромаво. По-дупките не подскача и по-плавно минава, но имам чувството, че все едно напъвам менгеме, когато натискам педалите. Това на какво се дължи? Не ми скърцат и не опират в дисковете, но има осезаема разлика от предишните стоманени джанти. Очаквам коментари. http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=6103
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лети джанти.
Collapse
X
-
Гумите са 175/65/14 Мишлен Енерджи . Още си имат мустачки и съм много доволен от тях. колата си беше с тях, когато я купувах. За дупките - сега се усещат по-меко, но колата сякаш е скована. Джантите са 14ки както предишните, така че не е от размера. Днес, когато баща ми я кара не усети разлика. Аз я тествах с по-бързо каране и имам чувството , че е по нестабилна и сервото е по-тегаво. Дано да си внушавам само, защото всички ми казват, че би трябвало с летите джанти да е обратното.Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Колега, един колега от работата имаше такива джанти на голф 2 (били са за фиат и са пилени). За половин година два пати сменя предница - колата подскача и не може да го хване от какво е ... и в момента в които го хвана - продаде комплекта джанти за 100 лв (готини 15-ки звезда). Та с две думи - помисли и за това. Как е средния отвор разпробиван ли е или има втулка?Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар