Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво има под предния капак?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво има под предния капак?

Пак аз колеги, отново може би ще ви втръбя с малко глупава молба. Ако някой може да ми каже къде да попрочета за устройството на автомобилите, ако може да е обяснено с картинки, защото преди седмица пътувах до провинцията и на изхода на София заредих доста бензин и момчетата бяха много любезни и ми провериха всичко по колата, но като отвориха предния капак стоях и гледах много глупаво. Та молбата ми е ако се сетите откъде бих могла да се информирам за това, защото най-малкото ми е интересно, а пък нали съм шофьор трябва да знам кое как се казва. Благодаря предварително.

Ами ако ти се чете книжка, можеш да отскочиш до някоя техническа книжарница, има учебници за техникуми, книжки за любители с картинки. Ако ти се разглежда в нета, http://auto.howstuffworks.com/under-...od-channel.htm има всичко, което те интересува.

Коментар

Re: Какво има под предния капак?

dress to kill написа:
      Пак аз колеги, отново може би ще ви втръбя с малко глупава молба. Ако някой може да ми каже къде да попрочета за устройството на автомобилите, ако може да е обяснено с картинки, защото преди седмица пътувах до провинцията и на изхода на София заредих доста бензин и момчетата бяха много любезни и ми провериха всичко по колата, но като отвориха предния капак стоях и гледах много глупаво. Та молбата ми е ако се сетите откъде бих могла да се информирам за това, защото най-малкото ми е интересно, а пък нали съм шофьор трябва да знам кое как се казва. Благодаря предварително.
      Ела на някое от събиранията, колегите не ядат хора (проверено е ). А и няма да ти откажат да ти обяснят туи онуи. Другата седмица може и аз да мина ако има събиране
      FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Working...
      X