Колеги... мой приятел има сериозен проблем с намирането на част за Lancia Delta и понеже аз не съм много много на ти с автотехниката моля вас за съвет!! Има проблем с релето/комутатор ако не се лъжа му казват още, но най-вероятно се лъжа :Д/ никъде в пазарджик няма !! Стария му е на Magneti Morelli ... точния модел е Lancia Delta HPE 1.8 8v 2 вала /това е резултат от моето разследване из нета базирано на това че знам как изглежда и че знам двигателя какъв е - 1.8 2 вала пълна инжекция. Той ми казва че колата е delta integrale, а те са с разделени ( 4 ) фара /поне моят добър познат и спътник в живота google така мисли / Не знам за най-точния модел ... знам за двигателя това което казах и че е с спортни бутала и валове /общо взето колата е много избарана спортен филтър лети джанти спортно окачване на 9-10 см. от земята е, брои се че е със маркова ауспухова уредба, та по въпроса с релето има ли някъде място откъдето може да се намери и на какви пари ще е и дано има някой по умничък който да е чатнал поне 1 ред от глупостите които най-вероятно съм написал!? П-С : Надявам се че ще бъда извинен за невежеството , но мен силата не са ми колите :D 2 колела и 400 кубика са ми много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно!!!проблем с релето/комутатор на Lancia Delta HPE 1.8
Collapse
X
-
johnfound написа:Защо не дадеш адреса на форума на приятелят ти да опише по-точно проблема.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар