Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за температурата на ХГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    И сега се чудя да го сменям ли термоса или не - по пътя на логиката трябва да съм го изхвърлил вече, но вие с ХГТ-тата ме разколебахте, какво да правя
    Постоянно ти стои отворен термостата. Работата е ясна - сменяй го. Още повече, че не е особенно скъп елемент. 60 градуса е твърде малко.
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
      Постоянно ти стои отворен термостата. Работата е ясна - сменяй го. Още повече, че не е особенно скъп елемент. 60 градуса е твърде малко.
      Абе 100лв. е термостата - скъпичко е
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

tomazo написа:
        това е нормалното по принцип за ХГТ-то ! и аз така като теб се чудех защо така ми игаре ходих на диагностика до Ванто и казаха ,че всичко е ок и това и била нормално ! 3 чертичи от долу на горе на дълъг път ,и на средата или 2 отогоре в задръстванията в София(на 2-рата чертичка се включва ,2-ра скорост на перката)
        ОК ама при мене перката включва на една чертичка под средата, а пък на две черти над средата никога не е стигало.Значи сигурно уреда на таблото е преебан.Трябва на компютър да си се види май.Между другото колега сток ли е ХГТ-то щото искам да го пробвам мойто с някое друго.Мисля, че нещо му има и не върви както трябва.
        Bravo HGT

Коментар

blagun написа:
          Стига бе... Да не би да има сменяем елемент или нещо подобно. Поне можеш да го свалиш и провериш - може да има боклуци, които да му пречат да се затвори.
          Fiat Ritmo 105TC
          1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
            blagun написа:
            Стига бе... Да не би да има сменяем елемент или нещо подобно. Поне можеш да го свалиш и провериш - може да има боклуци, които да му пречат да се затвори.
            Колега,мотора 2.0 16 има най скъпия термостат,даже колегата евтин го е намерил.
            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

колеги, не се лъжете с тази диагностикавсе пак компа чете от датчик, който е на самата кола - той също може да е повреденкойто има съмнения за термостата да побва това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4508аз имах подобен проблемоказа се че и датчика и термостата са издали багажа
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

на мен бързо ми се дига до средата даже в задръствания ми отива над средата.Перката ми се вклучва 1 чертичка над средата.Нормално ли е???
                -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
                -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Bravo 1.6 16v написа:
                  на мен бързо ми се дига до средата даже в задръствания ми отива над средата.Перката ми се вклучва 1 чертичка над средата.Нормално ли е???
                  да, така трябва

Коментар

На ХГТто термостата не се ли продава комплект с тяло и температурен датчик?Преди години когато го сменях(симптомите ми бяха същите и смяната не промени нищо!!!)и частите за пет цилиндровия мотор бяха екзотика-всички го предлагаха само и единствено като комплект.

Коментар

Значи доколкото разбрах нормалното за ХГТ е перката да включва на две чертички над средата,така ли е или пак нещо не съм разбрал?
                      Bravo HGT

Коментар

smokie написа:
                        Значи доколкото разбрах нормалното за ХГТ е перката да включва на две чертички над средата,така ли е или пак нещо не съм разбрал?
                        Да при мен е същото, на 1 или 2 чертички над средата се включва перката
                        Bravo HGT 2001

Коментар

johnfound написа:
                          blagun написа:
                          Абе и аз това си мисля, защото имах добавка в антифриза за запушване на радиаторчето на парното и може тя да го е затлачила нещо.... Иначе датчика на термостата съм го мерил и показва нормални стойности.
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ok мерси колеги)Вече съм спокоен.Колко пари е горе долу спортния вал за ХГТ-то
                            -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
                            -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Bravo 1.6 16v написа:
                              ok мерси колеги)Вече съм спокоен.Колко пари е горе долу спортния вал за ХГТ-то
                              И мене ми пуснаха оферта за някакъв спортен вал. Казаха, че много щяла да тръгне колата.Дали е безопасно за мотора, че аз не съм много в час с тия неща? Колега навит ли си за една гонка с ХГТ-тата, че искам да видя дали мойто не е сдухало нещо? Откакто ме би една Fabia RS си мисля, че нещо не му е в ред.
                              Bravo HGT

Коментар

smokie написа:
                                Откакто ме би една Fabia RS си мисля, че нещо не му е в ред.
                                все пак тази РС-ка е новане мисля че имаш шанс срещу 131 коня :D това че е дизел да не те заблуждаваа ако е имала и чип...майко мила :D

Коментар

Working...
                                X