Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофьорска седалка на BRAVA 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шофьорска седалка на BRAVA 1.6

Мой приятел има БРАВА 1.6 и ме помоли да попитам какъв е механизма на регулиране на шофьорската седалка за височината ??? Проблема му е че при топло време като излезе от колата и след малко влезе тя се е вдигнала нагоре и си удря главата в тавана .При тази ситуация се налага всеки път да я регулира и сваля надолу.Как може да се отстрани този проблем и какво е устройството на тази седалка и регулирането и ??? Благодаря предварително. :D
    АЛ.ПЕТРОВ
    FIAT PUNTO 1.2 8V

Аз имам проблем със седалката на Бравото и я разглобявах 2-а пъти вече,на Бравата е същата без местенето на облегалката напред което всъщност ми създаде проблема,значи повдигането става с едно амортисьорче маслено което е монтирано отдолу на седалката.Самата седалка се сваля много лесно отзад на релсите и отпред има по един шестограм отвиват се и седалката е навън,целия механизъм е отдолу и това което най ме подразни е че някой от елементите са изработени от някаква сплав подобна на цам и ако са леко деформирани при опит да се върнат във старото положение се чупят.Въпросното амортисьорче е точно в средата на механизма който пък при нужда се сваля от седалката с 4-и торкса които се виждат ясно,единствено това амортисьорче може да създава проблема.Успех
    FIAT Coupe

Коментар

Такъв амортисьор, за шофьорска седалка с каква дължина е? А също: марка, модел? Аз нямам, явно е изтърбушен от някой дългуч, а шофирам на най-горно положение. И понеже си ремонтирах за пореден път седалката и съответно всичко работи, както си пише по книгите - след известен пробег се смъквам на долу?! Дразни ме много това!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
      X