Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще си купувам Punto 1.2 16V Sporting със ГАЗ от Италия.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще си купувам Punto 1.2 16V Sporting със ГАЗ от Италия.....

Даже вече съм го капарирал демек купих го вече . Ама въпроса ми е следния. Пича му иска 3100 лв. нов внос на 190 000 обаче предните спирачни дискове са износени (има "ръбче") и не работи добре като е на бензин. За последното продавача ми каза, че е карана само на газ и за това е така. Чудя се да я купувам ли и ако ДА да свалям ли от цената? ПОсле трябва ли да сменя спирачните дискове и колко струва? Благодаря предварително!
    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
    Engine Stamp: 176B9.000
    Version Code: 176BV
    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Колега, спирачните дискове са евтини и поне ще знаеш, че са ОК като си ги смениш. Те така или иначе са консуматив. Мисля, че трудно ще намериш кола втора ръка със сменени дискове. Относно километрите - мисля че е по-важно състоянието на автомобила отколкото какво показва таблото.Виж за работата на бензин - възможно е да е от карането на газ, но мисля че трябва да я погледнат в сервиз да кажат какво точно се случва и защо е така. След това можеш да прецениш дали да вземеш колата и на каква цена.
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

3100 какво - евро, лева, круши, ябълки?Пунто 1,2 ?Проблема с бензина вероятно е от дебитомер и отиваш на яка цифра, така че внимавай!

Коментар

за дисковете - няма проблемза работата на бензин - най-вероятно запушени дюза/ине е болка за умиране
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: Ще си купувам Punto 1.4 16V със ГАЗ от Италия.....

easylife написа:
          Даже вече съм го капарирал демек купих го вече . Ама въпроса ми е следния. Пича му иска 3100 нов внос на 190 000 обаче предните спирачни дискове са износени (има "ръбче") и не работи добре като е на бензин. За последното продавача ми каза, че е карана само на газ и за това е така. Чудя се да я купувам ли и ако ДА да свалям ли от цената? ПОсле трябва ли да сменя спирачните дискове и колко струва? Благодаря предварително!
          :D Ако имаш излишни пари не сваляй от цената.Как няма да свалиш от цената нали това е целта.По този начин ако ти иска 3100 ти му дай 3500 ей така защото имаш.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Ще си купувам Punto 1.4 16V със ГАЗ от Италия.....

Tornado написа:
            easylife написа:
            Даже вече съм го капарирал демек купих го вече . Ама въпроса ми е следния. Пича му иска 3100 нов внос на 190 000 обаче предните спирачни дискове са износени (има "ръбче") и не работи добре като е на бензин. За последното продавача ми каза, че е карана само на газ и за това е така. Чудя се да я купувам ли и ако ДА да свалям ли от цената? ПОсле трябва ли да сменя спирачните дискове и колко струва? Благодаря предварително!
            :D Ако имаш излишни пари не сваляй от цената.Как няма да свалиш от цената нали това е целта.По този начин ако ти иска 3100 ти му дай 3500 ей така защото имаш.
            Както саркастично намеква колегата, хвани се за най-малкия детайл за да ти свали от цената Проблема с работата на бензин може да е от какво ли не. Ако не работеше добре на газ...ок, регулаж, туй онуй..но на бензин...не е шега работа. Според мен цената е малко височка за кола с проблем. Задните гледал ли си как са? На брата бяха износени и барабаните и накладките до желязо. Поинтересувай се.Аз поне не знам да има 1.4 16V. Да не взимаш 1.2 16v?Погледни тук и кажи кое е http://catalog.auto.ru/catalog/cars/fiat/punto/
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

щом е с газ от италия трябва да е инжекционна нали? това не предполага проблеми в следствия каране на газ, нали? така че хич не им се връзвай. проблема 1000% е друг
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Това е колицата по VIN:Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA ’97 (1997-1999) MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE Engine Stamp: 176B9.000 Version Code: 176BV Version: V5 | SPORTING Engine Version: M4 | 1242 MPI 16V Interior: 288 | BLACK CLOTH Vehicle No: 01576820 Engine No: 0069559 Prod. date: 1998-03 Инжексион е. Честно казано незнам дали върви или не като е на бензин защото още не съм я карал. Просто като е на бенз двигателя вибрира малко повече от колкото трябва. Утре ще я водя на майстор и ще покарам дано куките не ме гепат

Коментар

pakumba написа:
                  щом е с газ от италия трябва да е инжекционна нали? това не предполага проблеми в следствия каране на газ, нали? така че хич не им се връзвай. проблема 1000% е друг
                  защо нене пречи дюзите да са запушени
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

http://store2.data.bg/trace/AutoBild...жителен тест на Пунто 1.2 от АутоБилд.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз съм с такова пунто с газова от италия проблеми нямам с вървеж на бенц и газ,на газ е гърмяло миналата смених свещите спря сега пак 2-3 пъти и си смених и кабелите пак е тишина...другото дето мога ти кажа че тоя двигател по принцип си работи неравномерно не държи обороти....и на бензин и на газ.1 колега ме пита за тва специално...а и колегата gad3n от плд пък ми спомена че като е сложил чип на неговия спортинг е спряло да работи така неравномерно...
                      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty какъв е този чип? Дай малко инфо, моля!

Коментар

easylife написа:
                          Просто като е на бенз двигателя вибрира малко повече от колкото трябва. Утре ще я водя на майстор и ще покарам дано куките не ме гепат
                          Колега, по-принцип на бензин двигателя е малко по-шумен и съответно може да вибрира малко повече в сравнение със работата му на газ Газта прави двигателя да "пее" - работи по-меко и безшумно Успех!
                          1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

trace написа:
                            http://store2.data.bg/trace/AutoBild/2003%20br.5%20May/Продължителен тест на Пунто 1.2 от АутоБилд.
                            Знам, че темата е доста стара, но някои да има файла и желание да го качи?

Коментар

Според това от ЕПЕР пунтото е 98 год демек е МК1. Че то за по малко пари МК2 ще намериш даже. Много е висока цената.
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                              X