johnfound написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупен колянов вал
Collapse
X
-
ETERNITY написа:Какво е според вас решението? Аз не знам как е най-удачно да постъпя. Преди да ми сервират изненадата бях навит да си платя, но да не рискувам здравето си.Относно "грамотното техническо решение", да не забравяме, че досега си чешем езиците само по текстови описания и въображение. Ако беше постнал няколко снимки на счупеният край на вала, щяхме да имаме далеч по-точни прогнози и предложения. Доколкото разбирам, снимки няма да видим - двигателят вече е сглобен и работи.А ти постъпи както смяташ за нужно - възрастният човек е този, който поема отговорност за постъпките си.Поздрави.
Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:ETERNITY написа:Какво е според вас решението? Аз не знам как е най-удачно да постъпя. Преди да ми сервират изненадата бях навит да си платя, но да не рискувам здравето си.Относно "грамотното техническо решение", да не забравяме, че досега си чешем езиците само по текстови описания и въображение. Ако беше постнал няколко снимки на счупеният край на вала, щяхме да имаме далеч по-точни прогнози и предложения. Доколкото разбирам, снимки няма да видим - двигателят вече е сглобен и работи.А ти постъпи както смяташ за нужно - възрастният човек е този, който поема отговорност за постъпките си.Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар