Здравейте!Това е моето първо мнение и по-тази причина моля да ме извините ако пиша не в правилният раздел.Имам един по-скоро въпрос от колкото проблем за Фиат Мареа Уикенд с климатроник.Ами не мога да разбера някои неща.Например -навсякъде чета че климатроника е автоматичен климатик който сам измерва и се грижи температурата в купето да съответства на зададената.Добре, но за какво ми е този бутон със снежинката ако колата сама трябва да топли и ухлажда.Доколкото аз разбирам ако не е включена снежинката климатика НЕ работи и колата е с включена вентилация като при всяка друга кола без климатик/климатроник.Ако обаче включа бутона със снежинката започва да духа САМО студено и в зависимост от градусите климатика ще се пуска и спира за да държи температурата в купето по зададената такава.Това значи ли, че ако не се включи снежинката климатроника не работи?И каква е функцията на автото- регулира само силата на вентилатора или изцяло контролира климатроника.Въобще цялата тази работа с този климатроник не ми е ясна.Уж е автоматичен а има бутон за студено.Има и авто.И също така интересно ми е че като е на авто има бързи и кратковременни спадове и пикове в силата а духане от поряъка на по 1 секунда.Това нормално ли е.С една дума ако някой може да ми обясни кое точно за какво служи и как се позлва по климатроника ще му бъда много благодарен

Коментар