Заедно със зимните гуми искам да си взема и алуминиеви джанти. Прочетох няколко теми за джанти, но пак неможах да се ориентирам към марка. На пазари има доста марки и незнам кои са най-добрите и точно коя да избера Вие кои ще ми препоръчате?
Мисех си, че на зимните гуми по им отиват железни (ламаринени) джанти а не алуминиеви ... Поне така съм чел по форумите. Не че има проблем да са алуминиеви, но зимата има по-голяма вероятност да ги удариш и при алуминиевите изправянето било по-сложно и по-скъпо отколкото при железните.
С това време ти сняг видя ли тая зима аз не...и си бях с летите джанти бях на зимни гуми от 55 на 60 и проблеми с джанти нямях сега пролета и лятото ги изпрявах пак няколко пъти на 55 като бях....така че малко по високи гуми и борд да имат гумите и ще ти е по спокойно...Иначе гледам сиво пунто..можеш като ги вземеш джантите да си ги боядисаш в сиво ,на браво съм виждал добре седят.Виж в сайта на маргел там има доста марки,и ако разбираш малко от фотошоп си ги настави на пунтото и който ти харесат отиваш питаш 4х98 ако те устройва цената зимаш и се радваш И снимки да качиш после да видим как седят...
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Лошото в случая да караш с алуминиеви джанти зимата е това,че лугата която сипят по пътищата ни,не им влияе никак добре,до колкото знам.Получават се едни петна по джантите,ако не е така химиците да ме опровергаят.Според мен си е по-добре зимата с железните да си караш през всякакви гадории които ги има през този сезон по "прекрасните" ни пътища,поне няма да те е яд толкова,колкото ако си скапеш нови алуминиеви джанти за два сезона примерно.
Уф ама те като са се разхвърляли на луга в нашата страна.Те Шипка не опесъчават редовно,препочитат да я затворят.
Е как Шипка е затворена много рядко,може би само при много обилен снеговалеж придружен с вятър и тогава от казанлъшка страна стават навявания.А че си ръсят здраво по пътищата и много ме е яд като по пътя няма грам сняг обаче,яко пясък и си го мятам по калниците.
еднакво здрави са като детайл - просто - здравината която със стоманени джанти се постига с 6 кг и 800 грама - с втвърден алуминий се получава от по-масивна конструкция стигаща към 11 килограма/джанта - при всяко изправяне - тя вече не е толкова твърда колкото е излязла от завода, (... и да - солта разяжда алуминия и повечето с лични автомобили си държат отделен зимен и летен комплект (зимни с железните, и летни гуми на летите) - вместо да дават всеки сезон пари за монтаж и баланс ... преди да са изминали 8000 км със съответния комплект - в смисъл - с нашите зими - може и 10 години да изкараш с едни гуми.)http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18041
10 години с един комплект гуми няма как да искараш, дори и 5км. да не си изминал. По-сериозните производители на гуми дават до 5г. гаранция на гумата ако я използваш. А ако само се съхранява до 8г.. Ако човек има два комплекта гуми (летни и зимни) е най-добре да има и два комплекта джанти. Всяко едно сваляне и слагане на гумата от джантата е вредно за самата гума. Гумата веднъж сложена и балансирана е най-добре да не бъде пипана, затова когато сваляш комплект джанти с гуми се надписват коя къде седи и се слагат на същото място. За зимата повечето слагаме железни джанти които са с по-малък цолаж и съответно гумата е по-висока, и по-тънка. Което от своя страна е полезно за зимата за да може гумата да издържа на повечето образували се дупки от леда и за да може да се вкопава повече в снега.
През зимата вероятността да се изкриви джанта е многократно по-висока, отколкото през лятото. И тъй като железните са по-ефтини, а и могат да се намерят и по една бройка и то във всяка автоморга - затова се препочръчват. Иначе алуминиевата, веднъж деформирана - верно изправят ги, но на цената на читава желязна и пак не се знае - трябва да се търси пак от същия модел, да не е различна от другите.Иначе като марка алуминиеви джанти - моите любими OZ!
Коментар