здравейте на вси4ки! нов съм в този форум .. ре6ил съм да купувам Фиат брава , оба4е ми казаха 4е имали проблем с разпределителният вал ! бярно ли е това или няма такова не6от ? ако може някои да напи6е 6то за автомобили са 4е до са фиат не съм имал. Благодаря ви !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Немога да реша !!!
Collapse
X
-
Re: немога да реша !!!
kraskatamoto написа:Здравейте на всички! нов съм в този форум .. решил съм да купувам Фиат брава , обаче ми казаха, че имали проблем с разпределителният вал! вярно ли е това или няма такова нещо? ако може някой да напише що за автомобили са, че досега ФИАТ не съм имал. Благодаря ви!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
А! Забравих... Като харесаш някоя - запиши и VIN номера (номера на рамата започва с ZFA)и го пусни тук: http://vin.alfaromeo-bg.com/ - за да се види не те ли лъжат продавачите, щото за това Пунто горе се опитаха да го минат за по-ново, ама тръгнали на краставичар зелени караставици да продават...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Re: немога да реша !!!
kraskatamoto написа:здравейте на вси4ки! нов съм в този форум .. ре6ил съм да купувам Фиат брава , оба4е ми казаха 4е имали проблем с разпределителният вал ! бярно ли е това или няма такова не6от ? ако може някои да напи6е 6то за автомобили са 4е до са фиат не съм имал. Благодаря ви !Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
kraskatamoto написа:значи този vin номер е номер на рамата така ли и да гледам него ????Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Защо ще търсиш точно тази?Ако трябва да класирам бензиновите мотори на Браво,Брава и Мареа по надеждност то класацията ще бъде такава:1. 1,62. 1,23. 1,44. 1,85. 2,0Класацията важи за автомобил втора употреба от мои наблюдения не искам да убеждавам никой в нищо.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Защо ще търсиш точно тази?Ако трябва да класирам бензиновите мотори на Браво,Брава и Мареа по надеждност то класацията ще бъде такава:1. 1,62. 1,23. 1,44. 1,85. 2,0Класацията важи за автомобил втора употреба от мои наблюдения не искам да убеждавам никой в нищо.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:Tornado написа:Защо ще търсиш точно тази?Ако трябва да класирам бензиновите мотори на Браво,Брава и Мареа по надеждност то класацията ще бъде такава:1. 1,62. 1,23. 1,44. 1,85. 2,0Класацията важи за автомобил втора употреба от мои наблюдения не искам да убеждавам никой в нищо.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:tomazo написа:Tornado написа:Защо ще търсиш точно тази?Ако трябва да класирам бензиновите мотори на Браво,Брава и Мареа по надеждност то класацията ще бъде такава:1. 1,62. 1,23. 1,44. 1,85. 2,0Класацията важи за автомобил втора употреба от мои наблюдения не искам да убеждавам никой в нищо.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
абе слушайте торнадо! /аз съм с 1,6/ наистина препоръчвам 1.8, не че 1,6 няма сила, има, но на 140 този двигател е малко над 4000 оборота, което лично мен не ме кефи, като вдигнеш 160 и вече си на 5000, което е мъка за двг. предполагам скоростните на 1.6 и 1,8 са различни и там е друго/ПРЕДПОЛАГАМ/ нека ме поправят колегите за скоростнитеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:абе слушайте торнадо! /аз съм с 1,6/ наистина препоръчвам 1.8, не че 1,6 няма сила, има, но на 140 този двигател е малко над 4000 оборота, което лично мен не ме кефи, като вдигнеш 160 и вече си на 5000, което е мъка за двг. предполагам скоростните на 1.6 и 1,8 са различни и там е друго/ПРЕДПОЛАГАМ/ нека ме поправят колегите за скоростните
Коментар
-
Аз като се качих да си пробвам Брава-та и нали съм свикнал да сменям скоростите около 3500 , та си покарах 2-3 минутки така докато джамбазина ми каза че нема смисъл да карам икономично и чак тогава погледнах къде почва червената зона и колата изведнъж почна да върви по-добре За щастие шумоизолацията на Бравата , макар да не е перфектна , няма нищо общо с тази на служебната Фиеста След 4000 оборота във Форд-а можеш спокойно да изключиш радиото , и бездруго не го чуваш от шума на двигателяBrava 1.6 ELX
Коментар
-
sev написа:pakumba написа:абе слушайте торнадо! /аз съм с 1,6/ наистина препоръчвам 1.8, не че 1,6 няма сила, има, но на 140 този двигател е малко над 4000 оборота, което лично мен не ме кефи, като вдигнеш 160 и вече си на 5000, което е мъка за двг. предполагам скоростните на 1.6 и 1,8 са различни и там е друго/ПРЕДПОЛАГАМ/ нека ме поправят колегите за скоростнитеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар