Приятели искам да ви попитам колко излиза изчукване на преден калник и врата, като се има предвид че вратата е съвсем леко пострадала + боядисване??? Че закрах колата да я правят и ориентировъчно ми казаха 500лв. То верно че каското го поема, ама аз толкова пари никога няма да му дам щото едва ли си ги е заслужил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да се консултирам
Collapse
X
-
Виж и в сервизите под Будоар (бившия Пиргос). Като слизаш по надолнището към морската чупиш вляво след спирката дето е пред паркинга. Там навътре има един друг паркинг и гаражни сервизи... Ама пак мисля, че и за изчукване и боядисване ще ти вземат около 80лв на парче. Първо иди в меден рудник да пробваш. Може и в сервиза над бензиностанция Арбо пак да питаш. Сега като гледам нямат много потрошени коли отпредFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Много е! на мен маистора ми зе 410 лв ,а ми изчука ляв калник изправи ми отзад дето ме бяха ударили тоест рог при резервната гума беше пак навътре десен калник под стопа боядисване броня боядисване отделно ми смени и напасна задната врата че си я намерих същия цвят ключалката си ми смени номера ми премести абре оставих му я само боя и врата му оставих и после си я взех готова за каране само 1 автомивка.....410лв при теб за 2 неща и боядисване 500 аре не..Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
калник
зависи от майстора и боята повече взимат за металик иначе на детаил около 80 лв за добра работа и 50 лв за поевтинона колата калника ми е 40 лв при Италянеца и още толкова за боя че все са одраскани за чукнат калник и рог изправяне и боя ми взеха 140 лв за пребоядисване и 2 места за изчукване на кола странично около 270 лв в провинцията има също добри мойстори там някаде взимат и по евтино от тук
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар