Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за Пунто МК 2 2002

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мойто беше с тоз бИзИнов мотор 1.2 с 8 клапи и шАесе коня Ама как да дам акъл, като аз нищо не съм му ремонтирал - при мен или всичко е наред, или нищо не става от него Харчеше 7л./100км. градско (Петко може да потвърди) и под 5л./100км. извънградско, като рекорда е 4л./100км. :P Нещо друго ако те интересува - питай - 5лв.

Коментар

Нещо друго ако те интересува - питай - 5лв
      Говедо аз твойто мнение го знам но твойта кола беше на 22 000 не забравяй,а аз няма да взема такова под 80 000 сигурно Но засега сме на тема ЖТД,но има време първо да продадем Полото
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

купих пунто 1.9 jtd на жена си преди месец колата е перфектна но в сервизите не им разбират и могат само да я развалят аз я закарах в сервиза на фиат и почнаха мъките така че помисли си добре.

Коментар

Не е гот ЖЕНИТЕ ни да се ВЛЮБВАТ даже .......и в коли ! Един приятел видя в колата и после........ ДРУГ ! /сигурен съм че разбираш от шега/

Коментар

Mury написа:
            Говедо аз твойто мнение го знам но твойта кола беше на 22 000 не забравяй,а аз няма да взема такова под 80 000 сигурно Но засега сме на тема ЖТД,но има време първо да продадем Полото
            Вземи и JTD, ще ти бега Алфа-та Има хубави екземпляри за 8000лв. Търси го и с повече екстри, по-голяма гъзария е
            http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
            Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
            FIAT Punto 02' 1.9 JTD
            FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Аз в момента карам същото пунто 1.2 8V 2002 год. Много съм доволен, но имам една забележка и това е малкия акумулатор. Много лесно се изхабява.
              FIAT Nuova Punto 1.2 8V
              FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
              ...and justice for all

Коментар

Dodo 155 написа:
                Mury написа:
                Вземи и JTD, ще ти бега Алфа-та Има хубави екземпляри за 8000лв. Търси го и с повече екстри, по-голяма гъзария е
                На задна ша я бега да чакаме още да продадеме Полото
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                Ventura garage

Коментар

AdViSoRa написа:
                  Аз в момента карам същото пунто 1.2 8V 2002 год. Много съм доволен, но имам една забележка и това е малкия акумулатор. Много лесно се изхабява.
                  WTF ? Моя акумулатор никога не е падал ... само като свири дълго радиото - боди компютъра го изключва ... (като е изгасена колата) ... иначе винаги си пали от раз и макс 2-3 секунди въртене, само не разбирам ... от какво ти пада акумулатора ? Моя най-много 5 дни съм го оставял без да паля колата и пак запали от раз ... явно проблема е само при теб ...

Коментар

Working...
                  X