Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на лагери на носача

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на лагери на носача

здравейте фенове, вчера бях във Вантотрейд за диагностика на ходовата ми част и се установи че съм за смяна на лагери на носача. Обясниха ми че вариантите са два, или смяна само на лагерите или на целия носач. Въщност, ако сменя само лагерите, ще ми излезе скъп трудът, както и ако купя нов носач, който сигурно ще е безбожно скъп, трудът няма да е на много висока цена...така че май като цена ще е горе долу същото...За сега карам така, но се притеснявам да не прецакам гнездата на лагерите и да не замине целия носач...Запознати ли сте с цените на лагерите както и за смяната им....моля да ми препоръчате сервиз.....

Re: Смяна на лагери на носача

blue_g написа:
    здравейте фенове, вчера бях във Вантотрейд за диагностика на ходовата ми част и се установи че съм за смяна на лагери на носача. Обясниха ми че вариантите са два, или смяна само на лагерите или на целия носач. Въщност, ако сменя само лагерите, ще ми излезе скъп трудът, както и ако купя нов носач, който сигурно ще е безбожно скъп, трудът няма да е на много висока цена...така че май като цена ще е горе долу същото...За сега карам така, но се притеснявам да не прецакам гнездата на лагерите и да не замине целия носач...Запознати ли сте с цените на лагерите както и за смяната им....моля да ми препоръчате сервиз.....
    Препоръчвам смяна на лагерите:всъщност те са комплект с оста-дълъг болт+гайка+уплътнения+втулки-струва ~50 лв.-комплекта.-Александър Ауто или Евро 07Труда е 20 лв.в сервиз"ФИАТ"-Бургас,аз ги сменях там-предполагам и в София цената е Близка/освен ако не "Столична"/но не вярвам да има голяма разлика...Няма голяма опасност за гнездата,освен ако съвсем не се изтърве положението-все пак носача е отливка...Втория вариант ще е доста по-скъп...
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Преди две седмици извърших въпросната операция.Два комплекта = 67лв с отстъпка от ТиН и 60 лв труд.Ремонта го извършихме в автосервиза на тунела преди/след Люлин .Момчетата се измъчиха, но и аз помагах
      Пауър из нотинг уитаут гума
      Cinq 16v , Delta 1 2.0

Коментар

два комплекта....какво ще рече това....и от двете страни ли си сменял лагерите...защото ми се струва доста ниска цената на лагерите обикновено цената е около 50-тина лева на единия комплект

Коментар

и двата - не се знае другия колко ще изкара/ между другото при мен и той беше отишъл/,а като се сетя колко бъхтене е Цената е такава в Т и Н , ако ползваш отстъпка :D
          Cinq 16v , Delta 1 2.0

Коментар

Преди две седмици извърших въпросната операция.Два комплекта = 67лв с отстъпка от ТиН и 60 лв труд.Ремонта го извършихме в автосервиза на тунела преди/след Люлин .Момчетата се измъчиха, но и аз помагах
            За кой Фиат става вьпрос, за Уно или Типо?

Коментар

кои са тези ТиН, имаш ли координати и какви са условията за отстъпка

Коментар

hit-ko написа:
                За кой Фиат става вьпрос, за Уно или Типо?
                За Типо да се е.а в главата кьорава
                Cinq 16v , Delta 1 2.0

Коментар

blue_g написа:
                  кои са тези ТиН, имаш ли координати и какви са условията за отстъпка
                  Оборище 95, 943 48 74, а за отстъпките трябва да понапазаруваш честичко от тях :D
                  Cinq 16v , Delta 1 2.0

Коментар

много благодаря за инфото

Коментар

Аз лично смених носачите. Дори не съм проверявал другия вариант, но ако лагерите струват около 50 лв., а носача е около 70, като сметнеш разликата в цената на труда (щом няма сам да ги правиш) или пък разликата в мъката и майните :D :D :D ...........

Коментар

Working...
                      X