И от тук започнаха проблемите Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .......... !!! Оправих и боядисаха колата, отивам да я взема от майстора и не пали , След дълго ходене по мъките и много майстори и смяна на части(бензинова помпа, мап сензор "ОТНОВО ", свещи, горивен филтър, презацепване на ремък(2 пъти)) запали !!! И сега тресе, направо ми скъсва нервите, след множество диагностики, няма проблем по електрониката , а тя продължава да тресе и " чакакам някой ден да ми изпаднат бъбреците :D " , так и аз вече се присъединявам към тресящите се мотори !!!! Много ще се радвам ако някой има идея и може да ми помогне !!! Благодаря колеги !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъка ....... мъка !!!!! Свърши, поне за сега !!!!
Collapse
X
-
Като гледам колата е 1,6,понеже не си казал каква е.Няколко уточнения да направим,преди да се направят всичките изброени неща,колата изобщо ли не запали и при тези две презацепвания на ангренажа какво точно се правеше,в смисъл след всяко зацепване беше прескочил зъб и на следващото го оправяхте или ....?
-
peho написа:Като гледам колата е 1,6,понеже не си казал каква е.Няколко уточнения да направим,преди да се направят всичките изброени неща,колата изобщо ли не запали и при тези две презацепвания на ангренажа какво точно се правеше,в смисъл след всяко зацепване беше прескочил зъб и на следващото го оправяхте или ....?Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
Страшни майстори как само се учат на колите ни ,а ти наливаш пари само един казва мап,друг помпа трети еди какво си ами да си ги плащат те да пробват и ако не се оправи поне ти да не си набутан.Ба...ти кавалите не могат дас е справят с един елементарен 1,6 двигател производство 1996 година.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
sev написа:защо не отидеш при Бобо?Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
spark написа:Някой компресия мери ли изобщо или се метнахте директно по електрониката да сменяте?Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
Предполагам, че след удара имаш или скъсан някой тампон, или отнесен някой датчик, който побърква компютъра ти, но кой идея нямам. Казваш сте презацепвали, правили.....уф, май много неща има разбутани и най добре да се провери при някой който се е занимавал конкретно с такива мотори, а не да открива Америка. Отделно ако намериш някой колега с мотор като твоя да започнете да проверявате двата мотора кое как, и евентоално да сменяте за проба, ама това ако не знаеш какво точно и как се прави си е загуба на време.Успех с колата.п.пНе знам дали сте проверявали разните вакууми, ама са голяма бъзикня, и трудно се открива, ако има някое леко спукано маркуче. Какво става при откачане на акомулатора ?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Предполагам, че след удара имаш или скъсан някой тампон, или отнесен някой датчик, който побърква компютъра ти, но кой идея нямам. Казваш сте презацепвали, правили.....уф, май много неща има разбутани и най добре да се провери при някой който се е занимавал конкретно с такива мотори, а не да открива Америка. Отделно ако намериш някой колега с мотор като твоя да започнете да проверявате двата мотора кое как, и евентуално да сменяте за проба, ама това ако не знаеш какво точно и как се прави си е загуба на време.Успех с колата.п.пНе знам дали сте проверявали разните вакууми, ама са голяма бъзикня, и трудно се открива, ако има някое леко спукано маркуче. Какво става при откачане на акомулатора ?Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
JO_666 написа:phoenix написа:Предполагам, че след удара имаш или скъсан някой тампон, или отнесен някой датчик, който побърква компютъра ти, но кой идея нямам. Казваш сте презацепвали, правили.....уф, май много неща има разбутани и най добре да се провери при някой който се е занимавал конкретно с такива мотори, а не да открива Америка. Отделно, ако намериш някой колега с мотор като твоя да започнете да проверявате двата мотора кое как, и евентуално да сменяте за проба, ама това ако не знаеш какво точно и как се прави си е загуба на време.Успех с колата.п.пНе знам дали сте проверявали разните вакууми, ама са голяма бъзикня, и трудно се открива, ако има някое леко спукано маркуче. Какво става при откачане на акомулатора ?Bravo HGT 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар