Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ШУМ при ЛЯВ ВОЛАН ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ШУМ при ЛЯВ ВОЛАН ?

С молба към знаещите Колата е Пунто 1.1 / 1994 г / от скоро е моя.НЕ ми пречи но... Забелязах при савсем леко движение на волана САМО в ляво -шум нещо като триене.....Като изключа от скорост -шум нямя волана се върти ОК. Благодаря ВИ !

ама колко компетентни колеги има в форума ......отговорете де - моля ви

Коментар

Най-вероятно-лагера на колелото -при изкл.от скорост не е натоварен-затова не вие...след време -ще вие и на празен ход.
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
        Най-вероятно-лагера на колелото -при изкл.от скорост не е натоварен-затова не вие...след време -ще вие и на празен ход.
        Искаш да кажеш лагера на главината ли....при мен така се получаваше.на завои свистеше,а на равно не!после почна и на равно!Точно ! Това имах предвид/лагера на главината /... vesko.t
        FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
        FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Послушай колегата за лагера и внимавай какво поставяш да не се наложи да сменяш два пъти.И аз имах шум на предно ляво купих лагер с някакви ноти по кутийката му засилих се към сервиза да го сменям ония се уплашиха ,че не могат да махнат датчика на АБС разправяха ми ,че този лагер е боклук и така и не го смених още си карам така.забравих да отбележа ,че шума го има само със зимните гумета и ламаринените джанти.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

БЛАГОДАРЯ ти Vesko.t ! :D

Коментар

Working...
            X