Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задна чистачка за Брава....колко струва?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задна чистачка за Брава....колко струва?

Знае ли някой колко пари е задната чистачка на Брава?Интересува ме също дали е специална за този модел или мога да я заменя и с друга.....
    Fiat Brava 1.6 16V '98

Питах в един магазин и ми казаха че може да ми доставят струвала около 50 лв.

Коментар

а дали може да се смени само перото (гумата) ?...защото само тя ми е проблемна а 50 лева не ми се дават за нова
      Fiat Brava 1.6 16V '98

Коментар

Може и само гумата да се смени щом е в нея проблема,аз така направих вече 6 месеца безпроблем сменя се буквално за 5 минутки.
        FIAT Coupe

Коментар

Днес си смених перото. 5 минути и 5 лева за графитно
          Don't drink and drive,
          better smoke and fly!

Коментар

D_boy написа:
            Може и само гумата да се смени щом е в нея проблема,аз така направих вече 6 месеца безпроблем сменя се буквално за 5 минутки.
            ....от каде взе същата гума?
            Fiat Brava 1.6 16V '98

Коментар

Ами от Илиенци я купих там навсякъде където има автоаксесоари ги продават има графитни черни и някакви цветни ако си падаш по тях,аз си взех черна 2-е са в комплектче.
              FIAT Coupe

Коментар

Според мен тия от Илиенци за нищо не стават.Мойте графитни от Метро изкараха 3месеца , а на колегата ми същите от Илиенци(явно и в метро са ги пуснали ) изкараха 10дена. За съжаление незнам от къде да си купя качествени гумички.

Коментар

Working...
                X