Здравейте на всички, първо се извинявам, ако мястото на темата не е за тук.Вчера ме размаза градушка, никога не съм виждал такова нещо досега, беше по-голяма от яйце моля ви, ако някой знае как да я поизпъна или ако някой продава части за Браво да ми пише, поразени са ми двата стопа(задни)и са ми бая огънати,капак(преден), таван, предни калници, задните и те са така, но с тях не знам още какво да правя. Ще съм благодарен, ако някой сподели опит или да каже как мога да я пооправя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за малко помощ
Collapse
X
-
Re: моля за малко помощ
shterbaka написа:Здравейте на всички, първо се извинявам, ако мястото на темата не е за тук.Вчера ме размаза градушка, никога не съм виждал такова нещо досега, беше по-голяма от яйце моля ви, ако някой знае как да я поизпъна или ако някой продава части за Браво да ми пише, поразени са ми двата стопа(задни)и са ми бая огънати,капак(преден), таван, предни калници, задните и те са така, но с тях не знам още какво да правя. Ще съм благодарен, ако някой сподели опит или да каже как мога да я пооправя.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
-
До колкото знам се купуват нови или стар капаци при това положение...трудно се изправят толкова много малки дупки.Не е лоша идея да дойдеш до София, тук има по-голям избор по моргите, новите капаци нямат толкова добро антикорозионно покритие :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Лоша работа колега, ей ти сега разправии, но с/у природата нищо не може да се направи. Гледай каско, ако имаш, каквото може да покрие. Там обаче - при каското, май имаше едни "скоби", в които се споменаваха природните бедствия - дано си в тях.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
nasty написа:някъде бях виждал реклама за изправяне на такива дупки с вакум има ли нещо такова ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:С вакуум не е ами с една специална машина.Прави точкова заварка на мястото и после се издърпва.Я някой по вещ в тенекеджииството да раздуха.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Аз бях чувал че ги изправят с вакум. Мисля че в сервиз на мерцедес ми бяха казали че има такава машина и струвало към 300 лв., но не съм много сигурен .Това ми го разказваше преди 1 година един непознат(как имал мерцедес и автокаското не искали да му платиат за изправяне с тази машина и т.н.)Fiat Marea 1,9TD100
Коментар
-
Тези вдлъбнатини могат да се "изпънат" с една машина. Немога да обясня точно как изправя и на какъв принцип е, но съм виждал как изправя "тупнато" на рамката на вратата на Опел Вктра. За вдлъбнатините повечето тенекджии ги пълнят с кит, който след време се пука . В Троян има сервиз в който има такава машина и човека работи много добре. При него карат Нови коли и бусове пострадали при превоз с автовоз и после ги слагат в магазина.. . Там ще ти направят колата много добре, но взимат прекалено скъпо. При теб няма да се размине без цялостно боядисване и ще ти кажат цена поне 800-1000 лева. Може да се споразумеете да ти я боядиса на детайл по 70 лева взима само за работа. Относно стоповете мисля че може да си намериш само тази част която се е счупила. Фирмата която предлага стъкла за фарове и такива пластмаси за стопове се казва "Marty". Провери в някой магазин за авточасти трябва да работят с тази фирма.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
благодаря за инфото колега,ако имаш някакви телефони на този сервиз в Троян ще сам благодарен да ги пуснеш.по принцип сам с пълно автокаско,утре ще проверя какво ще кажат и те,но най вероятно ще се възползвам от услугите му каквото и да ми струваHonda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
До няколко дена ще ти намеря телефона. Най-вероятно ще трябва да почакаш защото има доста клиенти. Ако цената не те устройва има и друг сервиз, но там може да си малко недоволен от боядисването защото доста бързо ги правят колите и в някой случай се получава "портокалова кора". Ако не ти пречи след това да си го минеш на шкура 2000 и да го пастираш, ще ти излезе в пъти по-евтино.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
maiska
Някой може ли да каже за такава машина в София - вакуум или каквото е там за изправяне на вдлъбнатини?Че това с китосването и напукването после хич не ми звучи добре...
Коментар
-
reiban написа:Аз бях чувал че ги изправят с вакум. Мисля че в сервиз на мерцедес ми бяха казали че има такава машина и струвало към 300 лв., но не съм много сигурен .Това ми го разказваше преди 1 година един непознат(как имал мерцедес и автокаското не искали да му платиат за изправяне с тази машина и т.н.)Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар