Пукна ми се главата на Мареата закарах колата в сервиз ФИАТ, от там ми казаха, че ще я заварят и щяла да стане, но други майстори не бяха много убедени в това. Ако някой може да даде мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заварка на глава на фиат мареа тд100
Collapse
X
-
Колега, не искам да плюя по сервизите на Бургас. В сервиза на Кафеджиев съм ходил, едно огледало не можаха да боядисат. Там можеш да си заявиш части от Ауто Италия, да си смениш маслото, филтри и ей такива работи. Щом става въпрос за заварки, бих ти препоръчал сервиза ма Муни93 (авто-център Мазда). Миналата седмица пукнах картер, застрахователите ми предложиха сервиза и не сгреших. Свалиха го, караха го на аргонови заварчици (но не ми казаха къде) и колата от 11часа, вечерта в 17:30ч си я взех. Много са точни! Хайде стига съм ги хвалил, ти решаваш!Успех!FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Аз пък от Муни съм мнго разочарован, имат един двама които разбират и другите се въртят около тях и нищо немогат да направят. Беше ми се пукнал резервоара на старата кола и е закарах там да ми го свалят , залепих го и после им го закарах да го монтират и бяха разменили маркучите за остатъчната нафта и този който отива в помпата. И докато разбера че от това прави проблеми колата направо полудях. Гаснеше и не искаше да тръгва сменях филтри помпата гледах,резервоара чистих , накрая щях да го сменям и т.н. Това беше втория път когато ходих. Първия когато закарах пак старата кола, (опел вектра) един професор там ми сметна че имам части за смяна около 350 лв с тяхни части по предницата . Аз му казах добре сменими само шарнира а пък другото по нататък. После като смених другите работи не излизоха повече от 150лв.Fiat Marea 1,9TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар