Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първа скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не аз питах за каретета, щото мойте чукат и дали те оказват влияние за тази първа, евентуално както е при мен.

Коментар

Интересно, при какви обстоятелства ще се наложи да включваш на първа в движение - на мен за последно ми се случи почти преди 18 години на учебния Москвич. Дори и в задръстване на Шипка след някой тир си върви на втора без проблем.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ka3BaM написа:
        Не аз питах за каретета, щото мойте чукат и дали те оказват влияние за тази първа, евентуално както е при мен.
        Не оказват влияние.Та въпроса с тракащи карета, колко можеш да изкараш.Ами супер зависи - може и 1 километър, но може и да минеш 20хил. км, след което да ти спре да трака Това съм го правил и виждал на Темата.Е в последствие смених и двете карета - ГЛО с 18мес. гаранция за по 160лв / бр.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

При мен проблема е че в спряло състояние трудно влиза.
          Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

Колега,според мен само едното каре ти е за смяна. Аз им ах този проблем - тракаше каре (на едната посока леко, но на другата много) и се оправи само със смяна на едно каре.При Бравото първа много тругно влиза, но при Мареата ми си влиза спокойно когато трябва. Примерно жена ми я ползва когато минава легнали полицаи.

Коментар

аз понеже карам вече 4 фиат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 и да ви кажа на всички е така. при други марки коли не съм забелязвал, то и първа ти трябва само да тръгнеш, после 2 и тва е. а иначе задната и при мен малко по-трудно влиза, но с галене на лоста става и без хъркане. ако искате от сефте да вкарвате задна- първо втора и после задна и няма грижи
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Понякога влиза трудно ( колата от подписа ).Понякога лесно. При движение с около 2-3 км/ч влиза като у дома си Колега фен на Хонда ми каза, че е нормално - при него било същото ( трета Хонда кара вече ).Пускаш съединителя, натискаш пак и влиза.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Вие първата със съединител не можете да вкарате ами ако скъсате жилото или се прецака помпа на съединителя някъде как ще се приберете а.Тренирайте колеги защото пътна помощ реже от към кръста.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado, ако съединителя е с хидравлична помпа то от къде се налива масло?
                    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

sugarboy Интересно, при какви обстоятелства ще се наложи да включваш на първа в движение
                      Тези, които искат да спрат повече с двигателя отколкото със спирачките. И аз така отначало се пробвах от около 40км/ч да вкарам първа и почти да спра като ми светне червен светофар например.. То иначе никой никога нямаше да разбере че първа не влиза в движение. Поне аз така мисля.
                      FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

Така е колега 1115 , при мен е идентична ситуацията, като при теб. В едната посока чука повече, в другата по-малко.Сега остава да си намера по-читави майстори за ходовата част.

Коментар

nanio написа:
                          Tornado, ако съединителя е с хидравлична помпа то от къде се налива масло?
                          От казанчето за спирачките.Изпитваш ли ме или просто не знаеш?
                          Прикачени файлове
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                          X