Не аз питах за каретета, щото мойте чукат и дали те оказват влияние за тази първа, евентуално както е при мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първа скорост
Collapse
X
-
Ka3BaM написа:Не аз питах за каретета, щото мойте чукат и дали те оказват влияние за тази първа, евентуално както е при мен.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колега,според мен само едното каре ти е за смяна. Аз им ах този проблем - тракаше каре (на едната посока леко, но на другата много) и се оправи само със смяна на едно каре.При Бравото първа много тругно влиза, но при Мареата ми си влиза спокойно когато трябва. Примерно жена ми я ползва когато минава легнали полицаи.
Коментар
-
аз понеже карам вече 4 фиат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 и да ви кажа на всички е така. при други марки коли не съм забелязвал, то и първа ти трябва само да тръгнеш, после 2 и тва е. а иначе задната и при мен малко по-трудно влиза, но с галене на лоста става и без хъркане. ако искате от сефте да вкарвате задна- първо втора и после задна и няма грижиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Понякога влиза трудно ( колата от подписа ).Понякога лесно. При движение с около 2-3 км/ч влиза като у дома си Колега фен на Хонда ми каза, че е нормално - при него било същото ( трета Хонда кара вече ).Пускаш съединителя, натискаш пак и влиза.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Вие първата със съединител не можете да вкарате ами ако скъсате жилото или се прецака помпа на съединителя някъде как ще се приберете а.Тренирайте колеги защото пътна помощ реже от към кръста.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
sugarboy Интересно, при какви обстоятелства ще се наложи да включваш на първа в движениеFIAT Bravo 1,9 JTD GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар