по точно на системата за почистване на предното стъкло?проблема ми е че чистачките се вдигат, но не се свалят /поне не и сами, а спомощ от моя ствана/, като това е придружено със стържещ звук, а причината е че преди няколко дни реших да си подмия стъклото с неразумна скорост и разбрах защо на наточените коли чистачката е вертикална
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кажете софт за ремонт на браво,
Collapse
X
-
Re: Кажете софт за ремонт на браво,
toko написа:по точно на системата за почистване на предното стъкло?проблема ми е че чистачките се вдигат, но не се свалят /поне не и сами, а спомощ от моя ствана/, като това е придружено със стържещ звук, а причината е че преди няколко дни реших да си подмия стъклото с неразумна скорост и разбрах защо на наточените коли чистачката е вертикалнаEx. Grande Punto Driver
-
Re: Кажете софт за ремонт на браво,
vesko.t написа:toko написа:по точно на системата за почистване на предното стъкло?проблема ми е че чистачките се вдигат, но не се свалят /поне не и сами, а спомощ от моя ствана/, като това е придружено със стържещ звук, а причината е че преди няколко дни реших да си подмия стъклото с неразумна скорост и разбрах защо на наточените коли чистачката е вертикална"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар