Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кажете софт за ремонт на браво,

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кажете софт за ремонт на браво,

по точно на системата за почистване на предното стъкло?проблема ми е че чистачките се вдигат, но не се свалят /поне не и сами, а спомощ от моя ствана/, като това е придружено със стържещ звук, а причината е че преди няколко дни реших да си подмия стъклото с неразумна скорост и разбрах защо на наточените коли чистачката е вертикална
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Re: Кажете софт за ремонт на браво,

toko написа:
    по точно на системата за почистване на предното стъкло?проблема ми е че чистачките се вдигат, но не се свалят /поне не и сами, а спомощ от моя ствана/, като това е придружено със стържещ звук, а причината е че преди няколко дни реших да си подмия стъклото с неразумна скорост и разбрах защо на наточените коли чистачката е вертикална
    Защо ти е софт ??-трябва ти хард !!-проблема е чисто механичен...Разглобяване и смазване в най-добрия случай!Успех !
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Re: Кажете софт за ремонт на браво,

vesko.t написа:
      toko написа:
      Защо ти е софт ??-трябва ти хард !!-проблема е чисто механичен...Разглобяване и смазване в най-добрия случай!Успех !
      то ясно това, но ми се струва че нещата не са толкова лесни, аз я поразглобих колата, но пак не съм до никъде
      "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Аз имах подобен проблем с Темпрата затегнах болта на оста която излиза от електромотора и предава движение на лостовата система и повече нямах проблеми.

Коментар

Working...
        X