Здравейте,След дълги преживявания с колата. продължавам да имам проблеми. Разказвам накратко - скъсах агренажен ремък край Кърджали. Едни балъци ми я оправяха три дни - сменихме 6 бутала и всички водачи. Колата вървеше добре. От там на път за морето станаха няколко неща: първо се появи едно странно тракане от към ремъка на ниски обороти (под 2000), а след това светна и лампата на инжекциона. Някак си стигнах до Варна и там баш в представителството на ФИАТ ми я оправяха - оказа се счупена дюза на единия клапан. И това преживах някак си...Давам тази инфо защото може да има отношение към въпросите ми.Та сега на основните въпроси:1. От какво е тракането при ниските обороти и ако знаете колко ми струва да го оправя?2. Колата вибрира при ниските обороти и то никак не е малкоо От какво може да е това и отново колко трябва да дам да го оправя?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибрация Фиат Брава 1.6 16V
Collapse
X
-
Re: Вибрация Фиат Брава 1.6 16V
Kikasso написа:Здравейте,След дълги преживявания с колата. продължавам да имам проблеми. Разказвам накратко - скъсах агренажен ремък край Кърджали. Едни балъци ми я оправяха три дни - сменихме 6 бутала и всички водачи. Колата вървеше добре. От там на път за морето станаха няколко неща: първо се появи едно странно тракане от към ремъка на ниски обороти (под 2000), а след това светна и лампата на инжекциона. Някак си стигнах до Варна и там баш в представителството на ФИАТ ми я оправяха - оказа се счупена дюза на единия клапан. И това преживах някак си...Давам тази инфо защото може да има отношение към въпросите ми.Та сега на основните въпроси:1. От какво е тракането при ниските обороти и ако знаете колко ми струва да го оправя?2. Колата вибрира при ниските обороти и то никак не е малкоо От какво може да е това и отново колко трябва да дам да го оправя?Благодаря предварително!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Nino написа:Сигурно клапани е имал предвид колегата.И аз залагам на неправилно зацепен ангренажен ремък!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Nino написа:Сигурно клапани е имал предвид колегата.И аз залагам на неправилно зацепен ангренажен ремък!
Коментар
-
Tornado написа:Kikasso написа:Здравейте,След дълги преживявания с колата. продължавам да имам проблеми. Разказвам накратко - скъсах агренажен ремък край Кърджали. Едни балъци ми я оправяха три дни - сменихме 6 бутала и всички водачи. Колата вървеше добре. От там на път за морето станаха няколко неща: първо се появи едно странно тракане от към ремъка на ниски обороти (под 2000), а след това светна и лампата на инжекциона. Някак си стигнах до Варна и там баш в представителството на ФИАТ ми я оправяха - оказа се счупена дюза на единия клапан. И това преживах някак си...Давам тази инфо защото може да има отношение към въпросите ми.Та сега на основните въпроси:1. От какво е тракането при ниските обороти и ако знаете колко ми струва да го оправя?2. Колата вибрира при ниските обороти и то никак не е малкоо От какво може да е това и отново колко трябва да дам да го оправя?Благодаря предварително!
Коментар
-
Kikasso написа:Tornado написа:Kikasso написа:Здравейте,След дълги преживявания с колата. продължавам да имам проблеми. Разказвам накратко - скъсах агренажен ремък край Кърджали. Едни балъци ми я оправяха три дни - сменихме 6 бутала и всички водачи. Колата вървеше добре. От там на път за морето станаха няколко неща: първо се появи едно странно тракане от към ремъка на ниски обороти (под 2000), а след това светна и лампата на инжекциона. Някак си стигнах до Варна и там баш в представителството на ФИАТ ми я оправяха - оказа се счупена дюза на единия клапан. И това преживах някак си...Давам тази инфо защото може да има отношение към въпросите ми.Та сега на основните въпроси:1. От какво е тракането при ниските обороти и ако знаете колко ми струва да го оправя?2. Колата вибрира при ниските обороти и то никак не е малкоо От какво може да е това и отново колко трябва да дам да го оправя?Благодаря предварително!
Коментар
-
Би ли споделил каква марка беше ремъка и от кой магазин си го купил,за да не сбърка така фатално и някой друг колега...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар