Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви свещи? ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди морето смених моите,тези които свалих бяха NGK и надпис FIAT с 2-а полюса,сложих абсолютно същите 32 лв. комплекта.
    FIAT Coupe

Коментар

mariobg написа:
      hit-ko написа:
      Golden Lodge на Magneti Marelli е сега хитьт на свещите, четири електрода и сериозен ресурс!
      ТОВА Е СВЕЩТА!!! От 2000 км съм с такива, за две седмици ги наоправих, но мога да ви кажа че просто такава свещ няма. За моята кола помпректа е 32 лева, но им дават ресурс 60 000 км. Искам да поясня че преди това карах със едноелектродни Бош с технология от бащата, електрода се цепи на две и колата наистина върви по-добре от обигновени такива, не се замисля при подаване на газ и сваля малко разхода. Е с 4-ри електродните Golden Lodge на Magneti Marelli , колата върви още по-добре!!!Ето тук и снимчици на чудото:
      От къде да намеря в Пловдив тези Golden Lodge свещи. Моите са Bosch Super 4 и са още нови,ама тия като ги видях и ме погъделичкаха нещо!
      Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
      Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
      BlueStorm transforms . . .
      . . . !!!

Коментар

hit-ko написа:
        Неможах да намеря Магнет марели и в крайна сметка купих еднополюсни Бош според продавача издържали 60000 км.Старите свещи бяха двуполюсни NGK и на тях пишеше Фиат.
        Все сьм си мислел,че бавно се реагира по отношение на информацията вьв форума , ама този пьт chuni направо ни разби! Язьк за изписаното мастило! Само ще ти кажа,че просто пропусна момента да изпиташ удоволствието от ефекта на тази свещ, но никога за нищо не е кьсно!
        Бързах защото след малко тръгвам към морето и трябваше за няколко дни да свърша доста неща,а относно изписаното смятам че ще е от полза на доста хора, иначе благодаря на всички за съветите. :D :D :D

Коментар

Приятна почивка ти пожелавам и безавариино, поне сьс свещите!

Коментар

hit-ko написа:
            Приятна почивка ти пожелавам и безавариино, поне сьс свещите!
            Благодаря :D :D :D ще гледам да се докопам до някои КОМП както казва дъщеря ми за да видя как е форума защото ще ми липсва .

Коментар

Working...
            X