Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви свещи? ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви свещи? ?

Решил съм преди да тръгна към морето да сменя свещите даите съвет каква марка да взема ,а също има ли смисъл да се дават повече пари за многополюсни свещи?

Golden Lodge на Magneti Marelli е сега хитьт на свещите, четири електрода и сериозен ресурс!

Коментар

Днес в един магазин продавача ми разви една теория,че четириполюстните свещи не били за предпочитане за по- стари коли ,защото ако попаднела някоя частица между електродите свеща можела да сдаде багажа, ако е с един електрод нумало такава опасност.Има ли нещо вярно?

Коментар

Днес в един магазин продавача ми разви една теория,че четириполюстните свещи не били за предпочитане за по- стари коли ,защото ако попаднела някоя частица между електродите свеща можела да сдаде багажа, ако е с един електрод нумало такава
        опасност.Има ли нещо вярно?
        Естествено, подобно мнение не може да се приеме на сериозно! И дали пьк е стара колата или нова, няма логика! Но тези свещи ги разгледай, имат особен вид електроди и много вьпльтени идеи!

Коментар

hit-ko написа:
          Днес в един магазин продавача ми разви една теория,че четириполюстните свещи не били за предпочитане за по- стари коли ,защото ако попаднела някоя частица между електродите свеща можела да сдаде багажа, ако е с един електрод нумало такава
          опасност.Има ли нещо вярно?
          Естествено, подобно мнение не може да се приеме на сериозно! И дали пьк е стара колата или нова, няма логика! Но тези свещи ги разгледай, имат особен вид електроди и много вьпльтени идеи!
          А каква е цената???

Коментар

Вчера си купих Magneti-Marelli с един електрод за мотор 1,6(стават и за 1.8,2.0) за 18 лв.комплекта.
            Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp

Коментар

Значи сега потледнах в AUTODATA-та и там за твоя модел са дадени следните свещи:Champion RC10YCC Autolite APP3922Beru 14FR-7LDUBosch FR7LDCNGK BKR6EKCПише: Original eqipment
              FIAT Coupe

Коментар

Знам че на Шампион новата серия "Eon" e много добра. Трябва да видиш допълнително за твоя двигател кой номер и кое топл. число е. Относно смисъла от четириполюстните свещи. Плюсове - не пропуска искра и дълъг живот. Минуси - малко по "затворена" е от еднополюсните относно гор. смес.
                Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                BlueStorm transforms . . .
                . . . !!!

Коментар

Купих колата с NGK, нямаше такива като ги сменях и сложих Шампион.Наложи се смяна на гарнитура на главата и ги смених с DENSO.много хубави отзиви имало за тях.
                  BRAVA,когато НЕ гори

Коментар

Коментар

Неможах да намеря Магнет марели и в крайна сметка купих еднополюсни Бош според продавача издържали 60000 км.Старите свещи бяха двуполюсни NGK и на тях пишеше Фиат.

Коментар

mariobg написа:
                        hit-ko написа:
                        Golden Lodge на Magneti Marelli е сега хитьт на свещите, четири електрода и сериозен ресурс!
                        ТОВА Е СВЕЩТА!!! От 2000 км съм с такива, за две седмици ги наоправих, но мога да ви кажа че просто такава свещ няма. За моята кола помпректа е 32 лева, но им дават ресурс 60 000 км. Искам да поясня че преди това карах със едноелектродни Бош с технология от бащата, електрода се цепи на две и колата наистина върви по-добре от обигновени такива, не се замисля при подаване на газ и сваля малко разхода. Е с 4-ри електродните Golden Lodge на Magneti Marelli , колата върви още по-добре!!!
                        Аз съм с НГК, така ми дойде колата. Имам проблем с едната свещ, се се чудя какви да взема. В този смисъл, някой да ме упъти от къде да си взема във Варна споменатите Golden Lodge

Коментар

От бизнес хотела по улицата надолу дето има магазини за авт. части има един метален павилион в ляво ,продават бои. Отзад има магазинче със стикери Фиат,магазинчето е малко там ми предлагаха.
                          BRAVA,когато НЕ гори

Коментар

Неможах да намеря Магнет марели и в крайна сметка купих еднополюсни Бош според продавача издържали 60000 км.Старите свещи бяха двуполюсни NGK и на тях пишеше Фиат.
                            Все сьм си мислел,че бавно се реагира по отношение на информацията вьв форума , ама този пьт chuni направо ни разби! Язьк за изписаното мастило! Само ще ти кажа,че просто пропусна момента да изпиташ удоволствието от ефекта на тази свещ, но никога за нищо не е кьсно!

Коментар

на мен скоро ми предстои смяна на свещите и твърдо съм решил да си сложа Golden Lodge i ще видиме как е.
                              "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                              (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Working...
                              X