Решил съм преди да тръгна към морето да сменя свещите даите съвет каква марка да взема ,а също има ли смисъл да се дават повече пари за многополюсни свещи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви свещи? ?
Collapse
X
-
Днес в един магазин продавача ми разви една теория,че четириполюстните свещи не били за предпочитане за по- стари коли ,защото ако попаднела някоя частица между електродите свеща можела да сдаде багажа, ако е с един електрод нумало такаваопасност.Има ли нещо вярно?
Коментар
-
hit-ko написа:Днес в един магазин продавача ми разви една теория,че четириполюстните свещи не били за предпочитане за по- стари коли ,защото ако попаднела някоя частица между електродите свеща можела да сдаде багажа, ако е с един електрод нумало такаваопасност.Има ли нещо вярно?
Коментар
-
Знам че на Шампион новата серия "Eon" e много добра. Трябва да видиш допълнително за твоя двигател кой номер и кое топл. число е. Относно смисъла от четириполюстните свещи. Плюсове - не пропуска искра и дълъг живот. Минуси - малко по "затворена" е от еднополюсните относно гор. смес.Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
mariobg
-
mariobg написа:hit-ko написа:Golden Lodge на Magneti Marelli е сега хитьт на свещите, четири електрода и сериозен ресурс!
Коментар
-
Неможах да намеря Магнет марели и в крайна сметка купих еднополюсни Бош според продавача издържали 60000 км.Старите свещи бяха двуполюсни NGK и на тях пишеше Фиат.
Коментар
-
на мен скоро ми предстои смяна на свещите и твърдо съм решил да си сложа Golden Lodge i ще видиме как е."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар