от италия един познат ми докара фиат мареа. днес в най-големия дъжд ходих да я гледам на първо четене колата ми се стори доста добра но ми направи впечетление че свети лампата на air bag но колата няма удари, капачето на касетофона не се затваря и не мога да отворя багажника има проблем с бравата. ако можете помогнете за решаване на тези проблеми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за касетофона и бравата на багажника на мареа комби
Collapse
X
-
Re: питане за касетофона и бравата на багажника на мареа ком
zombaiko написа:от италия един познат ми докара фиат мареа. днес в най-големия дъжд ходих да я гледам на първо четене колата ми се стори доста добра но ми направи впечетление че свети лампата на air bag но колата няма удари, капачето на касетофона не се затваря и не мога да отворя багажника има проблем с бравата. ако можете помогнете за решаване на тези проблеми.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Една от най-невинните причини за светене на лампата на еърбега е колата да е останала без напрежение, паднал акумулатор,късо съединенение от там и изгорял бушон.Тази грешка се чисти със специализиран софтуер в сервизите на Ауто Италия и Ванто-трейд.До скоро струваше 20 лв.Успех!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Относно капачето на касетофона, изваждаш целият касетофон на вън (ако не успееш отиди до някой Техномаркет, срещу 5 лв. ще ти го извадят), има малки болтчета които държат целия преден панел на касетофона. Развиваш ги и леко издърпваш панела, за да не скъсаш кабелите. Вече се вижда къде е проблема. Обикновено се чупи една пластмаса, за която се захваща крачето на капачето. Залепия с епоксидна смола или поксипол и си готов. Аз първо пробвах със секундни лепила, но не става.ПП: Забравих да кажа, честито и много безаварийни километри!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Re: питане за касетофона и бравата на багажника на мареа ком
Tornado написа:zombaiko написа:от италия един познат ми докара фиат мареа. днес в най-големия дъжд ходих да я гледам на първо четене колата ми се стори доста добра но ми направи впечетление че свети лампата на air bag но колата няма удари, капачето на касетофона не се затваря и не мога да отворя багажника има проблем с бравата. ако можете помогнете за решаване на тези проблеми.FIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
Задната брава явно е слабо място и аз бера ядове с моята: заключва само едната ключалка(дясната), понякога дава сигнализация на таблото за отворен багажник, понякога се отключва само с ключ а не с централното... дръжката на бравата оставаше заклещена в натиснато положение, някакъв самодеец я чопли и каза че разни пружинки били изгнили и скъсани, уж я оправи, ама си остави ръцете, сега и кората на капака на багажника се откача- тоя не я е отвинтил а е мислил че са само щипки и е дърпал левашката за да я свали. Когато имаш време внимателно я свали и разгледай ключалката, едва ли е кой знае колко сложно, сигурно има нужда от почистване и наистина може някоя пружинка да се е скапала.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Dzver написа:Задната брава явно е слабо място и аз бера ядове с моята: заключва само едната ключалка(дясната), понякога дава сигнализация на таблото за отворен багажник, понякога се отключва само с ключ а не с централното... дръжката на бравата оставаше заклещена в натиснато положение, някакъв самодеец я чопли и каза че разни пружинки били изгнили и скъсани, уж я оправи, ама си остави ръцете, сега и кората на капака на багажника се откача- тоя не я е отвинтил а е мислил че са само щипки и е дърпал левашката за да я свали. Когато имаш време внимателно я свали и разгледай ключалката, едва ли е кой знае колко сложно, сигурно има нужда от почистване и наистина може някоя пружинка да се е скапала.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар