Привет,посъветваха ме от сервиз, че ако предпочитам да карам на газ е по-добре да се отреже катализатора!Проверих , около 65 лв. слагат някакво гърне и пак си връщат МОДЕРИРАНО сондата .Не знам обаче това дали е редно.Щяло да намали темературата в двигателя, щото нямало да задържа вредни газове и така свещите нямало да ми горят!Бихте ли ми дали съвет.БРАВА 1.6 16vЛамбда Модерирал: mme
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали да махам катализатора?
Collapse
X
-
Re: Дали да махам катализатора?
Vladoo написа:Щяло да намали темературата в двигателя, щото нямало да задържа вредни газове и така свещите нямало да ми горят!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: Дали да махам катализатора?
Vladoo написа:Привет,посъветваха ме от сервиз, че ако предпочитам да карам на газ е по-добре да се отреже катализатора!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Хората, които си мислят че катализаторите на колите им вършат някаква работа са в безкрайно голяма грешка. Освен ако във форума няма кола която да е под 100 000км. Толкова е живота на един катализатор. Пък и кой си кара колата повече от 1-2 години?Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар