Здравейте колеги. Февруари месец отидох за смяна на маслото. В последствие се оказа, че старото не е източено а направо е налято новото масло. Беше много над максимума. Източих около 2,5 литра и до сега ми е в нормалните граници. В момента съм минал 7500 км. и ми предстои по дълго пътуване. Въпраса ми е дали да сменя сега маслото или да изчакам да стане на 10000 км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смесено старо и ново масло. За смяна ли е?
Collapse
X
-
Re: Смесено старо и ново масло. За смяна ли е?
anko написа:Здравейте колеги. Февруари месец отидох за смяна на маслото. В последствие се оказа, че старото не е източено а направо е налято новото масло. Беше много над максимума.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Danchojn написа:Аз живея в района и също не съм чувал добри отзиви за тях - а това пък да ти налеят в старото масло новото..........! Че те филтъра сменили ли са ти?Fiat Bravo 1.8 GT
Коментар
-
Ако искаш пиши на dancho@elta.bg. Мога да ти помогна -- само че си купи масло и филтър. Предполагам, че не сме много далече един от друг в Младост.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
anko написа:Филтъра го смениха, защото бях вече при тях. Ако се бях забавил можеше и да не го сменят и да си го приберат заедно с маслото....FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Не знам дали знаеш какво се получава ако развиеш филтъра и преди това не си източил маслото
Коментар
-
Абе и аз така бях мераклия да си сменям маслото сам и отвих пробката обаче филтъра не става и не става...мъчих се като грешен дявол, така беше хванал че не мръдна изобщо.Резултата беше няколко ругатни, завиване на пробката, наливане на маслото пак и без до сервиза.Ама вече се оправям деN.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Абе и аз така бях мераклия да си сменям маслото сам и отвих пробката обаче филтъра не става и не става...мъчих се като грешен дявол, така беше хванал че не мръдна изобщо.Резултата беше няколко ругатни, завиване на пробката, наливане на маслото пак и без до сервиза.Ама вече се оправям де
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар