Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на табло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на табло

Възможно лие да се смени аналогово табло на Темпра с дигитално
    .......и който разбира,и който не разбира FIAT си купува.

ами

ами всъшност като размери и задъргане по моемо са еднакви пуснах една нова тема ще чакам и
    .......и който разбира,и който не разбира FIAT си купува.

Коментар

Възможно е!п.п. Като се замисля преди 2 години едва ли не всяка втора тема беше за дигиталните табла.Значи ако се разтърсиш ще намериш доста информация
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

всъщност, информация почти няма или поне и аз не намерих.Но истината е че всичко е възможно, зависи колко разбираш(или мйстора), и колко желание има човек.Доколкото се сещам и аз като питах, единственото което е че освен че трябва да се пусне едно жило до скоростната кутия, за километража, трябва да се внимава с куплунзите, щото не са еднакви или поне нещата които идват като сигнали в таблото се закопчават на различни места. Това от мен.Аз лично бих си сложил или опитал да натикам вътре табло от Стило, колкото и да звучи невероятно, при наличието на всички схеми, мисля че е възможно. Друг е въпроса дали си заслужава мъката и труда, като се има предвид, колко разходи и нерви ще коства, НО все пак, зависи доколко си те кефи колата и имаш мерак да си я караш, разкарваш, поддържаш и още една камара фактори.п.с.Пример:Аз никога не бих се хванал да наливам толкова труд и енергия като колегата /////, като неговото Типо е станало просто невероятно, и всеки би искал така да изглежда колата му под капака: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=75, но всеки си знае и сам си преценява какво иска и на каква цена.
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Табло от Стило няма как да подкараш на Темпра/Браво/Типо и т.н. Там се ползва CAN мрежа. Да не те отчайвам, но няма никаква възможност.

Коментар

е сега вече незнам как ще го преживея...освен да пия една студена бира все пак разбра се какво имам предвид
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Нека, някой който е сменял таблата да напише нещо.А иначе за ентусиазъм, знания и възможности си е друга тема - някой наскоро беше писал, че сам си е конструирал, пък аналог на диджиплекс-а, че дори имал възможност и да го препрограмира с лаптопа.

Коментар

Working...
              X