Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПУНТО 1,1 1994 г Къде се сипва водата ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПУНТО 1,1 1994 г Къде се сипва водата ?

Още не мога да я науча колицата .......! Гледам ...ама не виждам !Къде се налива тази вода за пръскане по джамовете ?БЛАГОДАРЯ на отзовалите се !

Re: ПУНТО 1,1 1994 г Къде се сипва водата ?

Sani написа:
    Още не мога да я науча колицата .......! Гледам ...ама не виждам !Къде се налива тази вода за пръскане по джамовете ?БЛАГОДАРЯ на отзовалите се !
    Отиди, на която и да е бензиностанция и ще ти покажат :D :D :D

Коментар

Много знаеш........ама и си любезен колега !

Коментар

Ако снимаш двигателния отсек - ще ти покажем. Така как да обясним? Ако някой колега с Пунто може - нека го направи...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Ако снимаш двигателния отсек - ще ти покажем. Така как да обясним? Ако някой колега с Пунто може - нека го направи...
          Като застанеш срещу колата при отворен преден капак - стърчи една тапа от десния калник - от страната на акумулатора. няма с какво да го объркаш - на тапата има изобразена праскалка с 2 струии.
          Punto SX 1.1 55

Коментар

Проста работа ,ама айде де .....! А колко елементарно за обяснение.......! Колегата бензинджия .......ме праща на бензиностанция. Фотографа иска .....снимка ! БЛАГОДАРЯ ти колега за ЖЕЛАНИЕТО да ми помогнеш. Утре ще я намера ДУПКАТА ......!

Коментар

Ей тука се сипва водицата
              Прикачени файлове
              Punto 55 SX

Коментар

Е.......сърдечно ти БЛАГОДАРЯ ! .............Но имаш и голямо уиски с лед, като дойдеш в Пазарджик !

Коментар

О............извини ме градски ! Кога ще го пиеме ?

Коментар

Sani написа:
                    Проста работа ,ама айде де .....! А колко елементарно за обяснение.......! Колегата бензинджия .......ме праща на бензиностанция. Фотографа иска .....снимка ! БЛАГОДАРЯ ти колега за ЖЕЛАНИЕТО да ми помогнеш. Утре ще я намера ДУПКАТА ......!
                    Тук всеки се опитва да ти помогне и ти пак си неблагодарна.Не мога да ги разбера какъв им е проблема на такива хора като теб.Айде жива и здрава и дано си намериш дупката и да не си губиш другите

Коментар

Проблем ИМА ! Ами аз съм си 100% мъж ! Виж за вас от Горна баня ..........не гарантирам ! Разбира се че се шегувам.

Коментар

Sani написа:
                        Ами аз съм си 100% мъж
                        Да бе, то си личи от далече

Коментар

Working...
                        X