Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За сайта потвърждавам - нахендрих се с вируси )))..По отношение на това колко "вида" масла има от една и съща марка - направих си труда да проверя Кастрола в Кауфланд (просто по-лесна ми беше проверката) - не казвам, че са ментета..Използвах http://directory.gs1.org/gtin/search и се оказа, че има германски,италиански,гръцки и австрийски кастрол..)))..квото и да значи..1.Magnatec-зелена туба 4л.-75 лв. 10W40 - 4 008 (първите четири цифри от баркода) EU Germany2.Magnatec-зелена туба 1л.- 8 005 EU Italy3.GTX-бяла туба-4л.-45 лв. 15W50 - 8 005 EU Italy4.XLR-бяла туба-4л.-33 лв. 15W50 - 5 202 Greece5.XLR-бяла туба-1л. 15W50 - 9 001 АustriaДобавката за дизел на кастрол също е австрийска.Valvoline - 8 710 Netherlands секви разцветки...Та мисълта ми е, като един казва че е доволен от едно масло, а друг не е - може би просто са ползвали масла "с различни баркодове"..))).. а не че непременно са ментета от Илиенци..знам ли.. Някои бяха и с тази лепенка дето казва Нино.

Коментар

И аз си купих Магнатек - имаше си тази лепенка и на опаковката си пишеше и на бг - доста убедително ми се стори, че не е менте. Вече 7К - никакви негативни впечатления, 75лв Мисля на 10К да го сменям, защото - едно, че е Кастрол и второ, че карам на газ. Пак със същото масуо
      1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Проверих в АА! По баркод там кастрола е Италиански!
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
        X