Благодаря на wesko.t за отзива.В off-road форума също видях добри отзиви за De Carbon,май към тях се насочвам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на амортисьори
Collapse
X
-
Аз не съм казал ,дали се вгражда заводски или не,работя във фирма доставчик и знам от къде идва стоката!!!! Амортисьорите Кофап пристигат от Бразилия с кораб-внасяме с контейнери!!!!!!! Друго което мога да ти кажа е,че амортисьорите са рециклаж,но са под крилото на големия концерн МагнетиМарели!!Качеството е съпоставимо с цената!!! Също така внасяме и оптимал,но от известно време стоката пристига директно от Китай!!!
Коментар
-
Малко късно, но да се включа и аз Преди месеци смених предните и сега съм с AL-CO. Имаше един период около месец, в който се чуваше шум от единия амартисьор, когато колата минава през неравности, но се оправи и сега всичко е ок. Иска ми се да изкажа окончателно мнение за марката, но все пак да видим колко ще изкарат при ежедневното ми каране. Но за сега нямам оплаквания, надявам се и това да е един от случаите, в които цена/качество да е оправдано.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Колеги, някой да знае къде освен в Хит-ко, къде могат да се намерят Кофап? Обаждах се там, но нямат в момента, предложиха ми други, които по техни думи също били Кофап, ама забравих марката. Иначе на други места ми предлагат само Монро рефлекс за 150-160лв парчето. Щеше ми се да послушам съфорумци и да пробвам Кофап и да спестя някой лев, ама нещо не мога да намеря, пък не мога да отлагам дълго време. Ако някой може да сподели инфо, благодаря му предварително. Карам Фиат Браво 1.4 12V, 09.1996
Коментар
-
martokus написа:В Косер се обадих и там имат Ал-Ко - 80лв и Кайаба - 100лв с 2 години гаранция. Та явно щом и друг е забелязал липсата на Кофап, Кайаба ще се слага
Коментар
-
Такааа, минаха около 3 години и около 60000 км.Вчера левия амортисьор се СЧУПИ. Счупи се "буталото" точно в началото на резбата с която се завива горе на тампона. Добре че карах с 2 км/ч.Не знам боклуци ли са какво са, но не искам за 200 лв да си рискувам живота, моя и на другите. То е ясно че всичко се чупи и нищо не е вечно, ама да изпуснат, да се разтракат добре, но да се счупи метала, таковал съм ги в боклуците.Ще направя снимки да се види.Пак изниква въпроса какво да си купя. Не ми се сменя едно и същонещо по 2-3 пъти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар