Мисля че се регулира твърдостта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на амортисьори
Collapse
X
-
Здравейте отново.Май не съм споменал, но вече 5-6 месеца карам с Cofap. Взех си и предни и задни от hit-ko. Искам да споделя впечатления. За задните няма какво лошо да кажа, особено като имам предвид цената от 38 лв. за брой. Нормални амортисьори :D От предните, обаче не съм толкова доволен. Първата седмица след като ги сложих бяха тихи, а след това започнаха да хлопат. Особено се чува левия. Като мина през дупка, по някой път имам чувството че ще гръмне амортисьора, толкова е шумен, въпреки че дупката не е толкова голяма. Иначе не са много твърди, не са и много меки. Не мога да кажа че колата е много по-стабилна с новите амортисьори. Общо взето за тези пари няма какво повече да искам, въпреки че няма да си сложа отново такива за предни.
Коментар
-
icco.a написа:За De Carbon (по 105лв. предни)някой има ли наблюдение?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
що се изказваш неподготвен?Cofap се вгражда и заводски във ФИАТАз не съм казал ,дали се вгражда заводски или не,работя във фирма доставчик и знам от къде идва стоката!!!!Амортисьорите Кофап пристигат от Бразилия с кораб-внасяме с контейнери!!!!!!!Друго което мога да ти кажа е,че амортисьорите са рециклаж,но са под крилото на големия концерн МагнетиМарели!!Качеството е съпоставимо с цената!!!Също така внасяме и оптимал,но от известно време стоката пристига директно от Китай!!!
Коментар
-
И новото VW Polo например Wink----------------------------FIAT Bravo JTD GT ’99А и друго -не си мисли ,че това което го слагат за първо вграждане отговаря на това което се предлага на българския пазар!!!Разликата в качеството е от земята до небето!!!Случвало ми се е амортисьорите да протекат още докато пътуват до България!!!Това което знам е,че изкарват по 150 000 км.................................в багажника!!!!!!!!!Единственото привекателно е ниската цена и както вече казах важното е да оцелиш читава партида!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар