Здравейте Някой може ли дами даде разходни норми на Пунто 1,1 /55/ и 1,2/60/ ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разход на Пунто
Collapse
X
-
Пунто 1.2 75 к.с. е пълна инжекция, а Пунто 1,2 60 к.с. е моноинжекция.http://www.punto.hit.bg/teh.htmlТук може да ги разгледаш различните модификации.Ако сега трябваше да купувам щях да се спра на Пунто 1,2 75 к.с. Много е разпостранено. Евтини части и подръжка. Супер динамика за това леко купе.Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
viktorson написа:е какво, то излиза май, че мойта бричка е нормално да харчи 10 в града а ...ужассссссссискам дизелчеPunto SX 1.1 55
Коментар
-
последно моето дава разход 7 - 8 на сто газ в зависимост от това дали съм на климатик, дали вятъра духа срещу мен и колко са големи задръстванията между Несебър и Ахелой вчера в 16.00 ч. откриваха паметник на битката при Ахелой - 20.08.917 г. - няма да ви казвам колко беше задръстването...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:последно моето дава разход 7 - 8 на сто газ в зависимост от това дали съм на климатик, дали вятъра духа срещу мен и колко са големи задръстванията между Несебър и Ахелой вчера в 16.00 ч. откриваха паметник на битката при Ахелой - 20.08.917 г. - няма да ви казвам колко беше задръстването...Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
каква ми е газовата... изпарителя е БРС, ама какви други джаджи ми е сложил майстора - не мога да ти кажа, щот нищо не разбирам , ама му се доверих и не съжалявам... газта я сложих на 28.02. тази година и вече съм я избил... колата върви на змей...айде стига съм я хвалил, че дан съ разболей нещоFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар