Колеги, може ли някой да ме упъти къде да отида на електричар? Проблемът е, че за 6 месеца колата пак започна да си губи тока. Предполагам, че отново клемата е засмяна, защото като побутна там и се оправят нещата, но времемнно. Овен това забелязах, че и обвивката на един от кабелите се стапя. Ходих на Горнобански път (там има трима електричари) и вдигат рамене, на им се занимавало, имали друга работа. Четвърти пък разправя ела утре и като отидох той бил забравил да купи клема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся ел. сервиз
Collapse
X
-
Re: Търся ел. сервиз
doofiat написа:Колеги, може ли някой да ме упъти къде да отида на електричар? Проблемът е, че за 6 месеца колата пак започна да си губи тока. Предполагам, че отново клемата е засмяна, защото като побутна там и се оправят нещата, но времемнно. Овен това забелязах, че и обвивката на един от кабелите се стапя. Ходих на Горнобански път (там има трима електричари) и вдигат рамене, на им се занимавало, имали друга работа. Четвърти пък разправя ела утре и като отидох той бил забравил да купи клема.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Re: Търся ел. сервиз
kiro_of_the_day написа:doofiat написа:Колеги, може ли някой да ме упъти къде да отида на електричар? Проблемът е, че за 6 месеца колата пак започна да си губи тока. Предполагам, че отново клемата е засмяна, защото като побутна там и се оправят нещата, но времемнно. Овен това забелязах, че и обвивката на един от кабелите се стапя. Ходих на Горнобански път (там има трима електричари) и вдигат рамене, на им се занимавало, имали друга работа. Четвърти пък разправя ела утре и като отидох той бил забравил да купи клема.
Коментар
-
Повече време ще изгубиш да се моташ по сервизи, отколкото за 5 мин. да си я смениш, ама ти си знаеш.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Повече време ще изгубиш да се моташ по сервизи, отколкото за 5 мин. да си я смениш, ама ти си знаеш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар