Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся ел. сервиз

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся ел. сервиз

Колеги, може ли някой да ме упъти къде да отида на електричар? Проблемът е, че за 6 месеца колата пак започна да си губи тока. Предполагам, че отново клемата е засмяна, защото като побутна там и се оправят нещата, но времемнно. Овен това забелязах, че и обвивката на един от кабелите се стапя. Ходих на Горнобански път (там има трима електричари) и вдигат рамене, на им се занимавало, имали друга работа. Четвърти пък разправя ела утре и като отидох той бил забравил да купи клема.

Re: Търся ел. сервиз

doofiat написа:
    Колеги, може ли някой да ме упъти къде да отида на електричар? Проблемът е, че за 6 месеца колата пак започна да си губи тока. Предполагам, че отново клемата е засмяна, защото като побутна там и се оправят нещата, но времемнно. Овен това забелязах, че и обвивката на един от кабелите се стапя. Ходих на Горнобански път (там има трима електричари) и вдигат рамене, на им се занимавало, имали друга работа. Четвърти пък разправя ела утре и като отидох той бил забравил да купи клема.
    Абе човек, ти и за една клема ако ходиш на сервиз... Не се учудвай, че те гледат като извънземен. Има във всеки магазин - стотинки струват - вземи и си я смени или просто я зачисти. Няма клема, която да се скапе з 6 месеца..
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: Търся ел. сервиз

kiro_of_the_day написа:
      doofiat написа:
      Абе човек, ти и за една клема ако ходиш на сервиз... Не се учудвай, че те гледат като извънземен. Има във всеки магазин - стотинки струват - вземи и си я смени или просто я зачисти. Няма клема, която да се скапе з 6 месеца..
      Има има такава, която да се скапе за 6 месеца. Оловна е и като е ходила по сервизи са й видяли сметката.Иначе искам клемата тоя път да е медна, защото оловната много бързо се скапва.И освен това нямам време да се занимавам с тия глупости - първо да обикалям за медна клема и кабелни обувки и после да сменям.Направил съм си сметката

Коментар

Повече време ще изгубиш да се моташ по сервизи, отколкото за 5 мин. да си я смениш, ама ти си знаеш.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Повече време ще изгубиш да се моташ по сервизи, отколкото за 5 мин. да си я смениш, ама ти си знаеш.
          Хм, от кога в София може да се предвижваш бързо?! Какво се занимавам да ти обяснявам?! Аз съм си преценил, че ми е по-евтино да отида в сервиз, където има части и хора да го направят за 5 мин.А иначе трябва да си загубя поне един час по кръстовищата да търся въпросните чаркове и после кво...чертата е на червено и с парите и с времето.Все пак не съм се женил за колата си, че да й отделям толкова време.И ся кво оспами ми темата Кой ще я почисти?

Коментар

Working...
          X