...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с аварийните и десния мигач на Fiat Coupe
Collapse
X
-
Re: Проблем с аварийните и десния мигач на Fiat Coupe
klo6ara написа:Здравейте!Първо искам да каже, че съм супер щастлив от факта, че най-после се сдобих с такъв автомобил. Това е мачтата ми от доста време насам! Сега по същество.. странно, но възникна проблем с десния мигач. Забелязах, че при подаването му, индикатора на таблото не свети, за жалост открих, че и самият той явно е решил да си даде почивка. С левия няма проблеми, там всичко е на 6. Забелязах, че и аварийните отказват. При натискане на бутончето няма реакция от тяхна страна. Още по-странното обаче е, че чат-пат проработват, но за кратко, а мигача работи до 1-вото, максимум 2-рото бутане на лостчето след като съм запали. След това вече изчезват. При включването на алармата обаче всичко си работи. И 6-те крушки са си читави. Защо обаче отказват когато трябва да се ползват по предназначение се надявам да разбера от вас. До сега не съм срещал друг с подобно оплакване, все пак трябва да има и първи, иначе не е весело, нали Поздрави!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Или релето не дава добре на контакт при мен това беше заедно с това че ми се беше ми се прекъснала жицата и от дъждовете се беше намокрила там дето преди я бяха свързвали.Та наново свързване по добро омотаване и на релето малко контактен шпрей и всичко заспа...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар