Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo 1.6

Здравейте!Интересува ме дали има Браво 1.6 моно инжекция? А къде мога да намеря информация кои модели са моно и кои пълна инжекция?Искам да сложа газова уредба, а останах с впечатлението, че 1.4 е слаб като характеристики. Какво бихте ме посъветвали? Кой двигател на Браво да избера?

Bravo 1.4 12V

А има ли тук собственици на 1.4? Дайте ми съвет? Какво е вашето мнение за този двигател? Действително ли е неуспешен както се твърди?

Коментар

Нищо подобно!!! Фиат има страшно много успешни двигатели и нито един неуспешен! Един двигател се сьздава с години, експериментира се в няколко варианта , от коиото се избира най-оптималния! Мотора 1.4/12 е мотор, сьздаден 1990г и до сега е усьвьршенстван 4 пьти, така, че това е наи-доброто от 1.4!

Коментар

Пробвал съм 1.4 и 1.6 но втория е доста по пъргав а пък и няма голяма разлика в разхода.

Коментар

hit-ko написа:
          Нищо подобно!!! Фиат има страшно много успешни двигатели и нито един неуспешен! Един двигател се сьздава с години, експериментира се в няколко варианта , от коиото се избира най-оптималния! Мотора 1.4/12 е мотор, сьздаден 1990г и до сега е усьвьршенстван 4 пьти, така, че това е наи-доброто от 1.4!
          Ок, кследния цитат от http://www.bravo-guide.co.uk/ потвърждава твоето мнение, че двигателите са успешни. "All the engine in the range are reliable. The 1.4 is known for being very uneconomical which was why it was dropped in favour of the 1.2 on the series 2 models."Но дали не трябва да уточня въпроса си...Известно е, че 1.4 заменен от Фиат през 1999 с 1.2, поради високия разход.Според същия сайт 1.4 е пословичен с големия раход.Най-доброто от 1.4? А какъв е разходът на гориво?

Коментар

Working...
          X