1115 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите
Collapse
X
-
Re: Проблем със скоростите
noriaga написа:Проблема се изразява в това, че много рядко (но все пак по 1-2 пъти на ден) ми се случва при потегляне на светофар при първо натискане на съединителя не иска да влиза 1-ва. Трябва да пусна и натисна отново съединителя. Както съм писал случва се рядко и то само като съм спрял при включване на 1-ва. От какво може да е проблема или това е нормално за фиат. П.П. Автомобила е Фиат Брава 1,4 12V 98-a
Коментар
-
мен ми се скъса жилото на съединителя и сега нещо го нагласят сичко ток и жица и след известно време пак почва педал-а до долу за да вклюуча на 1ва сега пак ще ходя да ми го натегнат ,че не ми се цапа иначе и преди ми го правеше тоя номер но рядко и да вкарваш 2ра и после 1ва и си влиза без проблем.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
eliie написа:И аз имам подобен проблем Понякога и на моята кола 1-ва не може да влезне както трябва, пак влиза и колата трагва, но не е както трябва, получава се някакво задържане. А и съединителя и мяслото са наред. Ако се смени скоростната кутия дали ще се оправи?1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
nadq написа:eliie написа:И аз имам подобен проблем Понякога и на моята кола 1-ва не може да влезне както трябва, пак влиза и колата трагва, но не е както трябва, получава се някакво задържане. А и съединителя и мяслото са наред. Ако се смени скоростната кутия дали ще се оправи?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
При мен напоследък все по трудно влиза първа. Дори не само тя. Понякога имам чувството че скоростите не влизат докрая и ми изпуква нещо в колата и ако съм отпуснал съединителя гасне веднага. Притеснява ме това припукване Нищо не съм нито сменял или проверявалFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
nadq написа:eliie написа:И аз имам подобен проблем Понякога и на моята кола 1-ва не може да влезне както трябва, пак влиза и колата трагва, но не е както трябва, получава се някакво задържане. А и съединителя и мяслото са наред. Ако се смени скоростната кутия дали ще се оправи?
Коментар
-
eliie написа:nadq написа:eliie написа:И аз имам подобен проблем Понякога и на моята кола 1-ва не може да влезне както трябва, пак влиза и колата трагва, но не е както трябва, получава се някакво задържане. А и съединителя и мяслото са наред. Ако се смени скоростната кутия дали ще се оправи?FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
-
nadq написа:eliie написа:И аз имам подобен проблем Понякога и на моята кола 1-ва не може да влезне както трябва, пак влиза и колата трагва, но не е както трябва, получава се някакво задържане. А и съединителя и мяслото са наред. Ако се смени скоростната кутия дали ще се оправи?http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
nasty написа:мен ми се скъса жилото на съединителя и сега нещо го нагласят сичко ток и жица и след известно време пак почва педал-а до долу за да вклюуча на 1ва сега пак ще ходя да ми го натегнат ,че не ми се цапа иначе и преди ми го правеше тоя номер но рядко и да вкарваш 2ра и после 1ва и си влиза без проблем.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар