Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Крома и катализатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Крома и катализатор

Здравейте, имам Фиат Крома 2.0/16v и от известно време при по-високи обороти в купето се появява неприятна миризма на развалено. В последствие разбрах че може би катализатора е запушен. Искам съвет да го изтърбуша ли или направо да го отстраня като сложа тръба на неговото място? Искам и да попитам Ламбда сондата преди или след катализатора е и ще имам ли проблеми с нея ако се махме катализатора?

Миналата година като си махнах катализатора на негово място ми монтираха едно малко гърне за 35 лв.Ако си изтърбушиш катализатора или сложиш тръба колата ще ти стане доста по шумна,а със сондата няма да имаш проблем.

Коментар

Ясно аз като гледах колата от долу имам 3 гарнета като най-крайното в момента е свалено и двигателя въобще не реве и си мисля че дори и да сложа тръба гърнетата ще заглушават. А трябва ли да отстранявам меката връзка и сондата м/у катализатора и меката връзка ли се намира?

Коментар

Мерси утре колата като излезе от бокса с новите амортисъори ще отида да оправя и този проблем.

Коментар

Working...
        X