някой колега с купе има ли представа дали може да се разглобят фаровете - опушени са пластмасите и на къси нема никой ,ако това е нормално да си сядам на задника и да карам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фар на купе-хелп
Collapse
X
-
Re: фар на купе-хелп
vlalov написа:някой колега с купе има ли представа дали може да се разглобят фаровете - опушени са пластмасите и на къси нема никой ,ако това е нормално да си сядам на задника и да карам
-
Stilo написа:lov написа:... Стъклото е залепено с мастика ...
Коментар
-
Продават в тубички като за паста за зъби силикон за аквариуми... По ламарините на гаража, където имаше болтове и капеше намазах с такъв силикон и не е мръднал, а лятото как се напичат тея ламарини не е истина А и течната гарнитура за картер хич не е зле, няма къртене после... ама ако трябва пак да се отваря фата ще има доста зор.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
vlalov написа:някой колега с купе има ли представа дали може да се разглобят фаровете - опушени са пластмасите и на къси нема никой ,ако това е нормално да си сядам на задника и да карамBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
До колкото си спомням, "стъклата" на фаровете на Фиат Купе всъщност са от карбон и това им е единия от косурите потъмняват с времето и се лющят. поправете ме ако бъркам.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Korun написа:До колкото си спомням, "стъклата" на фаровете на Фиат Купе всъщност са от карбон и това им е единия от косурите потъмняват с времето и се лющят. поправете ме ако бъркам.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
johnfound написа:Korun написа:До колкото си спомням, "стъклата" на фаровете на Фиат Купе всъщност са от карбон и това им е единия от косурите потъмняват с времето и се лющят. поправете ме ако бъркам.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар