Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водна помпа - съвет!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Водна помпа - съвет!!!

Предстои ми смяна на водна помпа - каква марка да взема за колата от подписа и дали при смяната да взема и нов ангренажен ремък, макар че преди 3000 км. го сменях.
    Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Аз сменях преди седмица. За марка водна помпа няма кой знае какъв избор. Продават се два вида за Пунто 1.1 в момента. KWP италиански 44 лв в магазин Евро 07 и някакви испански 45 лв. в магазин Косер. Аз си взех KWP. Още е рано да кажа за качеството но масово си слагат такива. За ангренажа не е необходим нов ремък. Моя беше на 7 хил. свалиха го и го сложиха пак. Не беше мръднал. от 20 до 35 лв. ми искаха за труд.
    Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

Колеги намерете и на мен една водна помпа за пунто 1.7 ТД. Не е зацепена на ангренажния ремък!

Коментар

отговор

Аз сложих някаква френска, но не си спомням марката, от Euroserviz за 47 лв.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

за нова ли става въпрос колега щото аз очаквах някаква велика сума пък тази е нормална дето ми казваш

Коментар

Коментар

Колега гледам че си от Пловдив аз не съм но се намирам в Пловдив и утре ще се постарая да си намеря помпа че да мога да си сглобя красавицата. Ще дадеш ли едно рамо къде да си намеря на такава цена?

Коментар

има ги в Евро 07, като идваш от карлово стигаш до кръстовището с бул. "България", магазина се пада от лявотам има доста части за фиат, цените не са високи.дано съм помогнал.
                типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                хюндай акцент 1.5 CNG
                киа каренс +метан

Коментар

Working...
                X